fbpx

Ποντάρισμα στο κίνητρο της… κούπας

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Με δύο αναμετρήσεις θα ασχοληθεί η σημερινή στήλη, που κάνει ντεμπούτο, από τα κύπελλα σε Γερμανία και Ισπανία.

Καλημέρα σε όλους,

Από την στήλη που μου έκανε την χαρά να μου προσφέρει το Apexsports από σήμερα θα προσπαθήσω να πηγαίνουμε στον δρόμο του ταμείου.

Έναν δρόμο δύσκολο, που θα έχει δυσκολίες αλλά όταν θα χαιρόμαστε, αυτό θα γίνεται με καλά λεφτά και έχοντας κάποιους βασικούς κανόνες.

Οι αναμετρήσεις που θα επιλέγονται θα παίζονται μονές και πάντα θα έχουμε μια αρχική μπάνκα 100 μονάδων. Ανάλογα το πόσο θα πιστεύω την πρόβλεψη τόσο θα ανεβάζω τις μονάδες στην επιλογή του σημείου.

Το πρώτο κείμενο είναι σε μία μέρα κυπέλλων και αυτών με ελάχιστα ματς αλλά βρήκα δύο επιλογές που τις θεωρώ αρκετά αξιόλογες για το πρώτο καλό μας κέρδος.

Να μείνει το τέμπο χαμηλά στο πρώτο ημίχρονο!

Ξεκίνημα από την πανέμορφη Ισπανία και την εξωτική Μαγιόρκα. Η τοπική ομάδα φιλοξενεί στις 22:00 για τα ημιτελικά του Copa Del Rey τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που έχει δυσκολία στο να σκοράρει σε ματς υψηλής έντασης ενώ οι Βάσκοι κατεβαίνουν με απουσίες και η ισοπαλία δεν θα τους χαλάσει αφού υπάρχει ρεβάνς.

Συνεπώς θεωρώ πως θα δούμε ένα παιχνίδι κέντρου όμως επειδή η ισοπαλία στα 90 λεπτά μπορεί να χαθεί από μια στραβοκλωτσιά θα πάμε με 5 μονάδες στο Χ ημίχρονο σε αποδόσεις κοντά στο 1.90.

Νίκη που μπορεί να δείξει νταμπλ!

Επόμενη επιλογή από το γερμανικό κύπελλο εκεί όπου οι δύο εκπλήξεις της φετινής Μπουντεσλίγκα, η Λεβερκούζεν και η Στουτγκάρδη, αναμετρούνται με φόντο το τρόπαιο στους «8».

Οι Ασπιρίνες θέλουν να πάρουν τη νίκη πρόκριση ώστε να πάνε στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Μπάγερν με όσο γίνεται καλύτερη ψυχολογία με τους Σουηβούς να θεωρώ πως θα κάνουν ροτέισιον αφού έχουν πολύ δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα στόχο σε ένα πλασάρισμα που θα τους βγάλει στην Ευρώπη.

Το ματς να αναφέρω ότι είναι μονό, δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει παράταση και πέναλτι, κάτι που δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο Τσάμπι Αλόνσο και θα πάω με 7 μονάδες στο 1 και over 1.5 σε αποδόσεις κοντά στο 1.90 αφού ο Ισπανός τεχνικός έχει βάλει στόχο το νταμπλ.

Άρα οι επιλογές μας είναι:

6/2/24 21:45 Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 1 και over 1,5 (1.90) 7 Μονάδες
6/2/24 22:00 Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ Χ ημίχρονο (1.90) 5 Μονάδες

Ο ΧΑΣΤΗΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα