fbpx

Ο Χάστης: Οδηγώντας στη Λεωφόρο του ταμείου

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ

Ο Χάστης θέλει να εκμεταλλευτεί την ρέντα που τον τρέχει τον τελευταίο καιρό και ασχολείται σήμερα Σάββατο με δύο ματς από Ελλάδα και Αγγλία.

Καλημέρα φίλοι μου,

Την Πέμπτη γλυτώσαμε όπως σας είχα αναφέρει τις μπόμπες που υπήρξαν στο Conference League και πήγαμε ένα εξαιρετικό ταμείο που μας ανέβασε στις 131 μονάδες στην μπάνκα μας.

Αυτές τις 10 μέρες που υπάρχει η στήλη το ρεκόρ μας είναι 7 επιτυχίες στις 8 κάτι που δείχνει πως έχουμε ρέντα την οποία θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε και σήμερα.

Όσο συνεχίζει έτσι τόσο θα την προτείνω!

Ξεκινάμε από την Αγγλία και το αγαπημένο μέρος αυτής εδώ της στήλης, το Νότιγχαμ. Η Φόρεστ στις 17:00 φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ.

Oι γηπεδούχοι συνεχίζουν να σκοράρουν και να δέχονται με απίστευτη ευκολία γκολ αφού έχουν 9/10 Goal/Goal. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες μπορεί τον τελευταίο καιρό να κάνει αγωνιστική κοιλιά αλλά θεωρώ πως ένα γκολ τουλάχιστον θα το πετύχει αφού θέλει τη νίκη για να συνεχίσει σε τροχιά για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έτσι θα επιλέξουμε το αγαπημένο μας Goal/Goal και Over 2.5 σε τιμές διπλασιασμού ελπίζοντας πως για ακόμα μια φορά το σύνολο του Εσπίριτο Σάντο θα μας δώσει ένα τρελό ματς.

Επαγγελματική νίκη και στο βάθος… Κύπελλο!

Μετά το Νότιγχαμ μεταφερόμαστε στο κέντρο της αγαπημένης μας Αθήνας. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 20:00 την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Λαμία.

Οι πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο με τη ρεβάνς να είναι την προσεχή Τετάρτη.

Ο Φατίχ Τερίμ θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα όμως δεν πιστεύω ότι αυτές θα του στερήσουν μια επαγγελματική νίκη που θα φέρει το σύνολό του προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συνεπώς θα πάω σε μια επιλογή που έχει νίκη Παναθηναϊκού με Under 3.5 σε αποδόσεις που αγγίζουν τον διπλασιασμό.

Bonus Tip από αυτό το ματς, το οποίο δεν θα το βάλω στις σημερινές προτάσεις αλλά έχει τη γοητεία του, το 2-0 σκορ σε οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι σε απόδοση 2.

Συνοπτικά οι σημερινές προβλέψεις:

17/2 17:00 Νότιγχαμ – Γουέστ Χαμ Goal/Goal και Over 2.5 στο 2 5 Μονάδες
17/2 20:30 Παναθηναϊκός – Λαμία 1 και Under 3.5 στο 2 6 Μονάδες

Ο Χάστης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα