fbpx

Τένις: Φαβορί για κούπα ο Σίνερ, «προκλητικός» ο άσος του Τζάρι

Ο Σίνερ στο Ρότερνταμ

Οι δύο τελικοί σε Ρότερνταμ και Μπουένος Άιρες ξεχωρίζουν στο σημερινό-τενιστικό κουπόνι, όπου οι Γιανίκ Σίνερ και Νίκολας Τζάρι είναι τα φαβορί για τις κούπες. Κανείς από τους δύο δε θα έχει εύκολο έργο. Ο πρώτος αξίζει τη στήριξή μας λόγω μομέντουμ, ο δεύτερος όμως… δε μας γεμίζει το μάτι.

Ξεκινάμε με τον τελικό στην Ολλανδία. Ο Ιταλός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον φορμαρισμένο Άλεξ Ντε Μινόρ, που έχει εξασφαλισμένη θέση στο Top-10 με την πορεία του ως εδώ. Και οι δύο δικαίως βρίσκονται εδώ, αλλά ο Σίνερ με νίκη θα ανέβει στην πρώτη 3άδα του κόσμου, και δε θα χαριστεί!

Ο άσος δε συζητιέται, το πως θα έρθει είναι το ζητούμενο. Ο Αυστραλός μπορεί να τον δυσκολέψει, έχει χάσει μόλις ένα σετ στη διοργάνωση, και θα βρει ένα ακόμα στον τελικό. Αλλά μέχρι εκεί! Οπότε ποντάρουμε στο 2-1 (ακριβές σκορ στα σετ) και το «ζευγαρώνουμε» με το Over 21,5 games.

Κοιτώντας τώρα τον τελικό της Αργεντινής, όλοι μπορούμε να κάνουμε εικόνα τον Τζάρι με την κούπα στο φινάλε. Αλλά θα του κάνει άραγε τόσο εύκολη τη ζωή ο άγνωστος και “γηπεδούχος”, Φακούντο Ντίαζ Ακόστα; Με τίποτα! Δεν έχει χάσει ούτε σετ, και τώρα είναι η ευκαιρία του να πετύχει κάτι καλό.

Πάλι κλείνουμε προς το όβερ (22,5), πάλι κοιτάμε σε ματς των τριών σετ, αλλά δε μας αρέσει ο «προκλητικός» άσος του Χιλιανού στο 1,57. Ναι μεν κέρδισε τον Κάρλος Αλκαράθ στα ημιτελικά, αλλά ένας τελικός κόντρα σ’ έναν φορμαρισμένο και γηπεδούχο αντίπαλο δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση.

16:30, Σίνερ-Ντε Μινόρ: 2-1 σετ (3,60) ή Over 21,5 games (1,81) – Novibet
21:00, Τζάρι-Κόστα: Over 22,5 (1,92) ή Διπλό (2,73) – Novibet

Ο Τενιστικός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα