fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (12/03): Κίνητρο και γκολ στο 4.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (12/03): Κίνητρο και γκολ στο 4.40

Καλημέρα σε όλους! Αλλοπρόσαλλη ομάδα η Λίβερπουλ. Εκεί που φιλοδωρούσε με εφτά τέρματα την Γιουνάιτεντ, την αμέσως επόμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από την ουραγό Μπόρνμουθ. Η Νάπολι επέστρεψε στις επιτυχίες, ωστόσο κράτησε στο μηδέν την Αταλάντα. Προχωράμε στα σημερινά με επιλογές από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός, 19.00

Φινάλε της κανονικής διάρκειας με ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ είναι ασυναγώνιστη στην OPAP Arena με 14 στις 14 ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Με νίκη κατακτά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και μπαίνει με τον αέρα της πρωτοπόρου στα playoffs. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός αν χάσει, μένει εννιά βαθμούς μακριά από την κορυφή και το πράγμα θα δυσκολέψει αρκετά αναφορικά με το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει την ψυχολογία με το μέρος και θα μπει δυνατά για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια για τη νίκη. Πρώτη μας σκέψη το G/G στο 1.91 καθώς και οι δυο ομάδες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι η ΑΕΚ έχει καλύτερη ομάδα φέτος και έχει σούπερ έδρα. Αυτός ο συνδυασμός εκτινάσσει την απόδοση στο 4.40.

Πρόταση: 1 & G/G Απόδοση: 4.40 betshop

Παναιτωλικός – Λαμία, 19.00

Παραδοσιακά και σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, εκείνο που μιλά πρώτο και τελευταίο είναι το κίνητρο. Η Λαμία με τον Βόκολο στον πάγκο της έχει δείξει σαφή βελτίωση. Θέλει τη νίκη για να μπει με άλλον αέρα στα παιχνίδια κατάταξης ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Λίγο το κίνητο, λίγο και η θετική παράδοση που έχουν οι φιλοξενούμενοι στο Αγρίνιο το χέρι εύκολα πηγαίνει προς τα δεξιά και την μεγαλύτερη απόδοση του 3.75.

Πρόταση: 2 Απόδοση: 3.75 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα