fbpx

ATP Tour: Παραμένει ανοικτή η έρευνα για τον Ζβέρεφ

ATP Tour: Παραμένει ανοικτή η έρευνα για τον Ζβέρεφ

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που βγήκε στην επιφάνεια η κατηγορία περί ενδοοικογενειακής βίας που αντιμετωπίζει ο Σάσα Ζβέρεφ με την έρευνα της ATP να παραμένει ανοικτή.

 Η ομοσπονδία έχει δεχθεί πολλές κριτικές για την έλλειψη δράσης πάνω στο ζήτημα προτού ανακοινώσει την έρευνα για την υπόθεση του Ζβέρεφ που φέρεται να έπραξε βίαια κατά της τότε συντρόφου του στο τουρνουά Μάστερς της Σανγκάη τον Οκτώβριο του 2019, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βγει κάποιο αποτέλεσμα.

 «Η έρευνα που διεξάγεται από τρίτη πλευρά συνεχίζεται», δήλωσε εκπρόσωπος της ATP. «Η ομοσπονδία θα δώσει πληροφορίες όταν η έρευνα ολοκληρωθεί».

 Ο Γερμανός κατηγορήθηκε από την πρώην σύντροφό του, Όλγα Σαρίποβα, ότι ήταν βίαιος καθώς τη γρονθοκόπησε και προσπάθησε να την πνίξει με μαξιλάρι. Ο Ζβέρεφ από την πλευρά του αρνείται σταθερά τις κατηγορίες και έχει προσφύγει στη γερμανική δικαιοσύνη ζητώντας την προστασία του ονόματός του από άρθρα στα ΜΜΕ.

 Η Σαρίποβα προχώρησε στην καταγγελία μήνες μετά το φερόμενο περιστατικό, για την ακρίβεια στο Laver Cup του 2019 στη Γενεύη, όταν είπε ότι γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο για πρώτη φορά προχωρώντας σε ένεση ινσουλίνης, μία πράξη που μπορεί να επιφέρει το θάνατο για κάποιον που δεν είναι διαβητικός και αποκάλυψε ότι ένας από τους ανθρώπους της διοργάνωσης την έπεισε να ανοίξει την κλειδωμένη πόρτα των αποδυτηρίων που βρισκόταν για να της δώσει το κατάλληλο φάρμακο ώστε να εξουδετερώσει την ινσουλίνη που έβαλε στον οργανισμό της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις