fbpx

Mallorca Championships: Τη Δευτέρα (26/6) η πρεμιέρα των αδερφών Τσιτσιπά στα διπλά

Mallorca Championships: Τη Δευτέρα (26/6) η πρεμιέρα των αδερφών Τσιτσιπά στα διπλά

Πρεμιέρα στα διπλά του ATP 250 τουρνουά της Μαγιόρκα με την επωνυμία «Mallorca Championships» θα κάνουν οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, που για πρώτη φορά θα μοιραστούν το ίδιο ταμπλό, αλλά σε διαφορετικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος θα συνεργαστεί με τον 41χρονο Ισπανό, Φελιθιάνο Λόπεζ, στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του Ισπανού. Θα αντιμετωπίσουν τους No. 1 του ταμπλό, Σαντιάγκο Γκονζάλεθ και Έντουαρντ Ρόζερ Βαζελάν, με το ματς να ξεκινά μετά τις 18:00 (ώρα Ελλάδος).

Όσον αφορά τον Πέτρο, θα παίξει στο πλάι του 25χρονου Ολλανδού, αλλά και No. 113 του κόσμου στα διπλά, Μπαρτ Στίβενς, κόντρα στους No. 2 ταμπλό, Σάντερ Ζιλέ και Γκόραν Βλίγκεν. Η αναμέτρησή τους θα ξεκινήσει λίγο μετά τη 13:00 (ώρα Ελλάδος).

Παράλληλα, μπορεί ο No. 5 του κόσμου, και κάτοχος του τίτλου πέρσι στα μονά, να μην αγωνίζεται ακόμα εκεί γιατί έχει bye πρόκριση για τον 2ο γύρο, ωστόσο τον ενδιαφέρει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γιανίκ Χάνφμαν και Πέδρο Κατσίν (17:00 ώρα Ελλάδος), μιας και ο νικητής της θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις