fbpx

Πανευρωπαϊκό U18: Πρεμιέρα με νίκη για Λοϊζά και Ασλανισβίλι – Ήττα στο διπλό

Πανευρωπαϊκό U18: Πρεμιέρα με νίκη για Λοϊζά και Ασλανισβίλι – Ήττα στο διπλό

Με δύο νίκες στα μονά ξεκίνησε η ελληνική αποστολή τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 της Ελβετίας, που γίνεται σε συνεργασία της ITF και της Tennis Europe, και ανήκει στην κατηγορία J300 της ITF.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρεάς Λοϊζάς επικράτησε στην πρεμιέρα του Ντάνιελ Καρίγιο Μπενίτεζ με double bagel (6-0, 6-0), και πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης. Στον 1ο γύρο ο Έλληνας τενίστας είχε bye, και στον επόμενο γύρο θα παίξει είτε κόντρα στον Μάρκο Στοϊλκόφσκι, είτε απέναντι στον Κέβιν Έντενγκρεν.

Παράλληλα, και η Άρτεμις Ασλανισβίλι έκανε ντεμπούτο με νίκη κόντρα στην Κίτι Μόλναρ με 6-1, 2-6, 7-5, και προκρίθηκε και αυτή στις καλύτερες “32” του τουρνουά, όπου και θα αντιμετωπίσει είτε την Ταμάρα Κόστιτς, είτε την Χάναν Ριντ.

Όσον αφορά το διπλό των αγοριών, ο Λοϊζάς συνεργάστηκε με τον Παύλο Τσιτσιπά και ηττήθηκαν από τους No. 3 του ταμπλό, τους Ισπανούς Αλεχάνδρο Μελέρο Κρέτζερ και Αλέχο Σάντσες Κιουλέζ με 6-1, 6-2.

Αύριο θα αρχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα μονά οι Παύλος Τσιτσιπάς και Μιχαέλα Λάκη, ενώ στο διπλό των κοριστιών, Ασλανισβίλι και Λάκη θα αντιμετωπίσουν τις Ισπανίδες Αριάνα Γκρίλινγκς και Μάρτα Σοριάνο Σαντιάγκο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις