fbpx

Τσιτσιπάς: «Λυπάμαι που το λέω, αλλά νιώθω καλύτερα απ’ όταν κερδίζω στα μονά» (vid)

Τσιτσιπάς: «Λυπάμαι που το λέω, αλλά νιώθω καλύτερα απ’ όταν κερδίζω στα μονά» (vid)

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το τέλος του τελικού των διπλών του European Open. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε για την αξία που έχει για τον ίδιο η κατάκτηση ενός τίτλου δίπλα στον αδερφό του, συγκρίνοντάς τον με δικούς του τίτλους στα μονά.

Στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά πως νιώθει καλύτερα όταν θριαμβεύει έχοντας για παρτενέρ του τον Πέτρο, παρά όταν κατακτά τίτλο μόνος του, ενώ λίγο αργότερα και η Πάουλα Μπαντόσα πήρε το δημοσιογραφικό μικρόφωνο για να κάνει ερώτηση στον Στέφανο, με το κλίμα να γίνεται όλο και πιο ευχάριστο.

«Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό που πετύχαμε, δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμάς. Έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί, πάντα φτάναμε κοντά κόντρα σε έμπειρες ομάδες, αλλά αντιμετωπίζαμε δυσκολίες στο να έχουμε διάρκεια και να κάνουμε μεγάλες πορείες. Είναι μαγικό που κερδίσαμε τον τίτλο σε ένα 250άρι».

«Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά νιώθω καλύτερα απ’ όταν κερδίζω στα μονά. Και στεναχωριέμαι που είναι έτσι. γιατί θα έπρεπε όλη η προσοχή μου να είναι στα μονά. Μπορώ να πω πως είναι ένα ωραίο πρόβλημα για να έχει κανείς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις