fbpx

Κέρδισε στοίχημα 10.000 δολαρίων με εκατομμυριούχο ο Τσιτσιπάς – Δώρισε το ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα (vid)

Κέρδισε στοίχημα 10.000 δολαρίων με εκατομμυριούχο ο Τσιτσιπάς – Δώρισε το ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα (vid)

Ένα ιδιαίτερο στοίχημα έβαλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον εκατομμυριούχο Ιμάν Γκάτζι. Οι δύο τους βρέθηκαν σ’ ένα κλειστό κορτ και ο Γκατζί προκάλεσε τον 25χρονο Έλληνα τενίστα να σερβίρει 20 φορές, και αν κατάφερνε να επιστρέψει σωστά έστω μία μπάλα να δωρίσει 10.000 δολάρια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που στηρίζει.

Αν όμως ο εκατομμυριούχος δεν κατάφερνε να πετύχει ούτε μία επιστροφή, τότε αυτός θα δώριζε το αντίστοιχο ποσό σε φιλανθρωπίες που στηρίζει ο No. 7 του κόσμου. Και έτσι έγινε, φυσικά, με τον Γκατζί να μη μπορεί να ανταπεξέλθει στις “φωτοβολίδες” του Στέφανου, που τον… εκτέλεσε 20 φορές.

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε το στοίχημα, και είπε στον ιδρυτή εταιρίας software να δωρίσει το ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Μαζί για το παιδί». Ο Γκάτζι δημοσίευσε το βίντεο με τα σερβίς του Στέφανου στο Tik Tok, και φυσικά το θέαμα είναι απόλυτα διασκεδαστικό.

@realimangadzhi

Lost $10,000 ?

♬ original sound – Iman Gadzhi

Να θυμίσουμε, πως αυτή την εβδομάδα ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Βιέννη για το Erste Bank Open, και χθες Τρίτη (24/10) επικράτησε του “γηπεδούχου” Ντόμινικ Τιμ με 7-6(5), 6-4, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του στην ATP 500 indoor διοργάνωση.

Αύριο Πέμπτη (26/10) θα αντιμετωπίσει τον 23χρονο Τσέχο, αλλά και προερχόμενο από τα προκριματικά, Τόμας Μάχατς (No. 74 του κόσμου) που ξεπέρασε το εμπόδιο του Αυστραλού Αλεκσάνταρ Βούκιτς με 6-3, 6-1 σε μόλις 55 λεπτά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις