fbpx

Τσιτσιπάς: «Η Πάουλα μου είπε να φροντίσω να παίξω καλά στη Βιέννη» (vids)

Τσιτσιπάς: «Η Πάουλα μου είπε να φροντίσω να παίξω καλά στη Βιέννη» (vids)

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο «Servus TV» έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, για τα όσα του είπε πριν την πρεμιέρα του στη Βιέννη, αλλά και για τον πρόσφατο θρίαμβο στα διπλά της Αμβέρσας με παρτενέρ του τον αδερφό του Πέτρο.

«Η Πάουλα μου είπε «φρόντισε να παίξεις καλά, γιατί η Βιέννη είναι πολύ όμορφη, ώστε να μπορέσω να έρθω να σε δω», είπε αρχικά ο Στέφανος, που στη συνέχεια μίλησε περισσότερο για τη σχέση τους. «Ακόμη και να δεν ήμασταν τενίστες, νομίζω πως θα βρίσκαμε την αγάπη και το πάθος ο ένας για τον άλλον.

Απλά έτυχε να έρθει μέσω του τένις. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν μέσω του τένις. Είναι μια εύκολη σχέση αγάπης. Ανήκουμε ο ένας στον άλλον. Είναι από τα σπάνια πράγματα. Δεν θέλω να ακουστώ κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να σε καταλαβαίνει».

Σχετικά με τον τίτλο στα διπλά της Αμβέρσας με τον αδερφό του, είπε: «Ποιος θα το πίστευε πως θα κατακτούσα έναν τίτλο με τον Πέτρο; Δεν το φανταζόμασταν. Παίζαμε κάποια παιχνίδια για το σιρκουΐ μέσα στη σεζόν, αλλά ποτέ δεν νιώθαμε πως θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν τίτλο. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και μακάρι να επωφεληθούμε από αυτό και να συνεχίσουμε έτσι».

Αναφορικά με την αντίδραση των γονιών του, είπε: «Έτσι όπως τους είδα έμοιαζε με μεγαλύτερο κατόρθωμα για την οικογένεια, το να δουν τους γιους τους να κερδίζουν, σε σχέση με το να κέρδιζα έναν τίτλο μόνος μου. Ήταν ανακουφιστικό αυτό. Έχω παλέψει για μεγάλους τίτλους, αλλά δεν περίμενα να νιώσω αυτό το συναίσθημα της κορυφής μαζί με τον αδερφό μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις