fbpx

Βιέννη: Η ώρα και το κανάλι της προημιτελικής “μάχης” του Τσιτσιπά

Βιέννη: Η ώρα και το κανάλι της προημιτελικής “μάχης” του Τσιτσιπά

Να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις θέλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που μετρά 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Βιέννη. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας βρίσκεται για πρώτη φορά στην προημιτελική φάση του Erste Bank Open, και στόχος του είναι να συνεχίσει ακάθεκτος την πορεία του.

Μετά τις νίκες σε βάρος των Ντόμινικ Τιμ και Τόμας Μάχατς, ο No. 4 του ταμπλό θα ξαναμπεί στο κεντρικό κορτ της ATP 500 indoor διοργάνωσης, για να διεκδικήσει το εισιτήριο για την τελική 4άδα απέναντι στον συνομήλικο του Κροάτη, αλλά και No. 77 του κόσμου, Μπόρνα Γκόγιο.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν στο ATP Tour, και θα είναι το δεύτερο παιχνίδι κατά χρονική σειρά στο πρόγραμμα της Παρασκευής (27/10). Αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 17:00 (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORTS 6HD.

Προηγείται το ματς ανάμεσα στους Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Κάρεν Χατσάνοφ που ανοίγει το πρόγραμμα (15:00 ώρα Ελλάδος). Ο νικητής από αυτό το ζευγάρι θα είναι και ο αντίπαλος είτε του Τσιτσιπά, είτε του Γκόγιο, στην ημιτελική φάση του τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις