fbpx

WTA Finals: Δεν είναι έτοιμο το κεντρικό κορτ – Τρέχουν να προλάβουν οι διοργανωτές (vid)

WTA Finals: Δεν είναι έτοιμο το κεντρικό κορτ – Τρέχουν να προλάβουν οι διοργανωτές (vid)

“Μάχη” με το χρόνο δίνουν οι διοργανωτές των φετινών WTA Finals, καθώς ακόμα δεν έχουν παραδώσει στις τενίστριες το κεντρικό κορτ. Το γήπεδο στο Κανκούν του Μεξικού είναι ακόμα υπό κατασκευή, και αυτό φυσικά έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια ων αθλητριών.

Δύο μέρες πριν την πρεμιέρα των τελικών της WTA, οι διοργανωτές έχουν καθυστερήσει αρκετά τις ετοιμασίες του κεντρικού κορτ, και εκτιμούν πως όλα τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την παραμονή της έναρξης του τουρνουά. Δηλαδή αύριο Σάββατο (28/10).

Μία από τις τενίστριες που εξέφρασε τον προβληματισμό της για την κατάσταση του γηπέδου είναι η κορυφαία του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα, που έγραψε πως υπάρχουν μόνο 2 προπονητικά κορτ διαθέσιμα για τις παίκτριες, καθώς και ένας πλέκτης ρακετών.

Θυμίζουμε, πως η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της για 3η διαδοχική χρονιά στο μεγάλο αθλητικό event της WTA, καθώς ως πρώτη alternate θα αντικαταστήσει την τραυματία Καρολίνα Μούχοβα, που ανακοίνωσε προ ημερών την απόσυρσή της.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε τερματίσει στο No. 9 του WTA Race, θέση που την άφησε εκτός του Top-8 για τα Finals, αλλά η τύχη της χαμογέλασε στο τέλος με την απόσυρση της Τσέχας, που ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στον καρπό από το US Open και μετά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις