fbpx

Σφιόντεκ: «Είμαι χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό μου»

Σφιόντεκ: «Είμαι χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό μου»

Για την εκ νέου άνοδό της στην κορυφή της WTA Rankings, αλλά και για την κατάκτηση των φετινών WTA Finals μίλησε η νέα πρωταθλήτρια του Κανκούν, Ίγκα Σφιόντεκ, κατά τη διάρκεια των on court δηλώσεών της.

Η 22χρονη Πολωνή επικράτησε της αξιόμαχης, Τζέσικα Πεγκούλα, με 6-1, 6-0 στον τελικό της διοργάνωσης, όπου αμφότερες συμμετείχαν για πρώτη φορά στις καριέρες τους, και σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό της Αρίνα Σαμπαλένκα στα ημιτελικά, κέρδισε για 2η χρονιά το Year-end No. 1.

«Η επιστροφή μου στο No. 1 του κόσμου είναι σίγουρα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θα έλεγα ότι δεν το περίμενα αυτήν τη στιγμή, αυτή τη σεζόν.

Ήλπιζα ότι ίσως η επόμενη χρονιά θα είναι η χρονιά μου, αλλά φαίνεται ότι, ξέρετε, το να δουλέψω σκληρά και να επικεντρωθώ στα σωστά πράγματα στο τέλος λειτούργησε. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενη».

«Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για τον εαυτό μου. Αυτή η εβδομάδα δεν ήταν εύκολη, αλλά αισθάνομαι ότι είναι ένα είδος αντανάκλασης ολόκληρης της σεζόν.

Έτσι, είμαι χαρούμενη που κατάφερα να ανταπεξέλθω σ’ όλα άψογα και χρησιμοποίησα την εμπειρία μου από όλα αυτά τα χρόνια για να παίξω καλά εδώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις