fbpx

Μεντβέντεφ: «Το φινάλε και των δύο σετ ήταν πολύ οριακό»

Μεντβέντεφ: «Το φινάλε και των δύο σετ ήταν πολύ οριακό»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη νίκη επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ που του έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των ATP Finals εμφανίστηκε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ο Νο3 στον κόσμο Ρώσος στάθηκε στις ιδιαίτερα… λεπτές ισορροπίες στην τελική ευθεία τόσο του πρώτου, όσο και του δεύτερου σετ. Παράλληλα, ο Μεντβέντεφ αναφέρθηκε στον προσεχή αντίπαλό του, Κάρλος Αλκαράθ, κόντρα στον οποίο θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει και την πρωτιά του Ομίλου.

«Ήταν πνευματικά ένα πολύ δύσκολο ματς. Άρχισα εξαιρετικά, έπαιζα καλά. Ο Ζβέρεφ δεν είχε μπει ακόμη, αλλά κάποια στιγμή ανέβασε το επίπεδο παιχνιδιού του και σε εκείνο το σημείο, για άγνωστο λόγω, άρχισα εγώ να παίζω χειρότερα για ένα μικρό διάστημα.

Χαίρομαι που μπόρεσα να ανασυνταχθώ και να παίξω λίγο καλύτερα στο τέλος του πρώτου σετ. Το φινάλε και των δύο σετ ήταν πολύ οριακό. Στο τάι-μπρέικ εκείνος είχε σετ πόιντ στο σερβίς του. Χαίρομαι που τα κατάφερα, διότι φέτος έχασα μερικά ματς με παρόμοιο τρόπο. Χαίρομαι που αυτή τη φορά πήρα τη νίκη.

Είδα το παιχνίδι του Αλκαράθ με τον Ρούμπλεφ και έπαιξε πολύ καλύτερα (ο Αλκαράθ) συγκριτικά με το πρώτο του ματς. Είχε λιγότερα λάθη, έβγαλε απίθανους winner από τρομερά σημεία, όπως έχει δείξει πως μπορεί.

Ελπίζω να νιώθω καλά αύριο και να είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω. Αυτό το τουρνουά είναι περίπλοκο. Μπορεί να βρίσκομαι πλέον στα ημιτελικά, όμως θέλει να διατηρήσω τον ρυθμό μου», ανέφερε ο Μεντβέντεφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις