fbpx

Τσιτσιπάς: «Είμαι έτοιμος για όλα»

Ο Τσιτσιπάς στο Σίδνεϊ

Στη συνέντευξη Τύπου του United Cup μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα στο Σίδνεϊ). Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στην κατάσταση του τραυματισμού του, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις για τους στόχους της Εθνικής, αλλά και για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Παράλληλα, το λόγο πήρε και η Μαρία Σάκκαρη απαντώντας ερωτήσεις σχετικά με τη σημερινή της αντίπαλη, αλλά και την επερχόμενη στα προημιτελικά, ενώ από ελληνικής πλευράς μίλησε και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που αναφέρθηκε και αυτή στο σημερινό tie με τον Καναδά.

Όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαι έτοιμος για όλα. Τίποτα δεν είναι υπερβολικό, τίποτα δεν είναι λίγο. Θα κάνω οτιδήποτε χρειαστεί».

Σχετικά με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, είπε: «Οι αναμετρήσεις μας είναι πάντα κλειστές, είναι σπουδαίος ανταγωνιστής. Eίναι εδώ περισσότερα χρόνια από κάθε άλλον παίκτη της γενιάς μας, ξέρει τα πράγματα.

Είναι σε καλή φάση της καριέρας του. Επέστρεψε από τραυματισμό πριν μερικούς μήνες και είναι σε καλή κατάσταση. Είναι για μένα μια ακόμα ευκαιρία να ανεβάσω το επίπεδό μου και να παίξω ποιοτικό τένις».

Όσα είπε η Μαρία Σάκκαρη για το παιχνίδι με τη Λέιλα Φερνάντες: «Νομίζω ότι το επίπεδο ήταν υψηλό και από τις δυο μας, παίξαμε ένα εκπληκτικό ματς. Είναι εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, με ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι εναντίον της. Ένιωσα πολύ καλά στο γήπεδο, ειδικά έχοντας την ομάδα δίπλα μου. Είναι υπέροχο να είμαστε ξανά στα προημιτελικά».

Σχετικά με την Αντζελίκ Κέρμπερ, είπε: «Την είδα τις προάλλες, φαίνεται πολύ χαρούμενη. Προφανώς και έχει την εμπειρία. Έχει και έξτρα δύναμη τώρα που έγινε μητέρα. Θα είναι πολύ δύσκολο, θα είναι μια πρόκληση, αλλά είμαι έτοιμη».

Όσα είπε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ για το σημερινό tie: «Είμαστε όλοι περήφανοι και χαρούμενοι. Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη, αλλά μείναμε μαζί ως ομάδα, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουμε εξαιρετικά παραδείγματα, τον Στέφανο και τη Μαρία. Έπαιξαν εκπληκτικά σήμερα. Εγώ και ο Πέτρος επίσης παίξαμε πολύ καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις