fbpx

United Cup: Απέκλεισε τη Σερβία η Αυστραλία και περιμένει την Ελλάδα στους «4» (video)

Αυστραλία στο United Cup

Δύο μεγάλες νίκες πανηγύρισε η Αυστραλία επί της Σερβίας και εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του United Cup! Οι “οικοδεσπότες” κλείδωσαν τη μεγάλη νίκη κόντρα σε ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο, και προκρίθηκαν στην τελική 4άδα της διοργάνωσης, περιμένοντας την Ελλάδα.

Πρώτα ο Άλεξ Ντε Μινόρ έδειξε το δρόμο στην εθνική του ομάδα, πετυχαίνοντας μία από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του. Κατάφερε να κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 6-4, 6-4, και να σπάσει το σερί των 5 αήττητων χρόνων του 36χρονου Σέρβου στην Αυστραλία.

Τη σκυτάλη πήρε η Αίλα Τομιάνοβιτς, που επικράτησε της Νατάλιγια Στεβάνοβιτς με 6-1, 6-1, και “σφράγισε” το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αυτά θα γίνουν το Σάββατο (6/1), με τους Αυστραλούς να διασταυρώνονται είτε με την Εθνική μας, είτε με τη Γερμανία.

Η Αυστραλία είναι μόλις η δεύτερη ομάδα που προκρίνεται στην τελική 4άδα. Πρώτη πέρασε η Πολωνία των Ίγκα Σφιόντεκ και Χούμπερτ Χουρκάτς, και περιμένει το νικητή του ζευγαριού Γαλλία-Νορβηγία, με το tie αυτό να πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη (4/1).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις