fbpx

Australian Open: Τσιτσιπάς και Φριτς ξεκινούν πρώτοι στη John Cain Arena

Τσιτσιπάς και Φριτς στο Australian Open του 2022

Το πρόγραμμα της John Cain Arena θα ανοίξουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Τέιλορ Φριτς, στο πλαίσιο του τέταρτο γύρου του Australian Open. Η αναμέτρησή τους θα ξεκινήσει μετά τις 04:30 (ώρα Ελλάδος), και θα μεταδοθεί ζωντανά από τις συχνότητες του Eurosport.

Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπο στο Tour, με τον 25χρονο Έλληνα τενίστα να προηγείται με 3-1 σε νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Είχαν παίξει, μάλιστα, για τον ίδιο γύρο της ίδιας διοργάνωσης το 2022, με τον Στέφανο να κερδίζει στις 3,5 ώρες (4-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-4).

Την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν ο Αμερικανός κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά τον No. 7 του κόσμου. Επικράτησε σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα τουρνουά του Στέφανου, το Masters του Μόντε Κάρλο, και τον εκθρόνισε μετά από δύο συνεχόμενες κατακτήσεις του τίτλου.

Ο νικητής θα συναντήσει αυτόν που θα επικρατήσει στο δεύτερο παιχνίδι της Rod Laver Arena, ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Αντριάν Μαναρινό. Αν Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά, τότε θα έχουμε την επανάληψη του περσινού τελικού στη Μελβούρνη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις