fbpx

Σίνερ: «Τεράστιο τουρνουά για μένα» (video)

Ο Σίνερ στο Australian Open

O Γιανίκ Σίνερ έφτασε σε μια ιστορική ανατροπή απέναντι στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ επικρατώντας με 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3 μετά από 3 ώρες και 45 λεπτά κατακτώντας τον 1ο major τίτλο στην καριέρα του.

Κατά την απονομή του τροπαίου, ο Ιταλός τενίστας αποθέωσε τον Μεντβέντεφ, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς του για την υποστήριξή τους.

«Ντάνιελ, συγχαρητήρια για ένα σπουδαίο τουρνουά. Έχεις παίξει πολλούς τελικούς, αλλά σε κάθε παιχνίδι μας βρίσκω κάτι να βελτιώσω μαζί σου. Ήσουν εκεί σε όλο το τουρνουά και ελπίζω να πάρεις κι εσύ αυτό το τρόπαιο. Κάθε καλύτερο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τεράστιο τουρνουά για μένα. Ολη η ομάδα μου που είναι εδώ, προσπαθεί κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε. Με καταλαβαίνουν ορισμένες στιγμές και ξέρω ότι είναι δύσκολο. Η υποστήριξη του κόσμου ήταν τρελή αυτές τις δύο εβδομάδες. Μακάρι να μπορούσαν να είναι εδώ οι γονείς μου. Πάντα με άφηναν να επιλέξω αυτό που ήθελα να κάνω. Ακόμα και όταν ήμουν μικρός και δοκίμασα κι άλλα αθλήματα, ποτέ δεν μου άσκησαν πίεση. Μακάρι όσο περισσότερα παιδιά γίνεται να μπορούσαν να είχαν αυτή την ελευθερία. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου», είπε χαρακτηριστικά ο Σίνερ για τον τίτλο του Australian Open.

Από την άλλη, o Ντανίλ Μεντβέντεφ είπε: «Συγχαρητήρια στον Γιάνικ, το άξιζε. Ανέβασε το επίπεδό του. Προφανώς δεν θα είναι το τελευταίο σου grand slam, αλλά ελπίζω να πάρω το επόμενο γιατί έχω χάσει τρεις τελικούς από εσένα. Ευχαριστώ στην ομάδα που που μέρα-νύχτα είναι δίπλα μου. Δεν τα κατάφερα σήμερα, θα προσπαθήσω την επόμενη φορά. Σπουδαίες εβδομάδες εδώ, αλλά καλύτερα να χάνεις στον τελικό, από το να χάνεις νωρίτερα. Πάντα θέλω να κερδίζω, αλλά πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο την επόμενη φορά»

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις