fbpx

Σίνερ: «Δε φοβάμαι τίποτα απ’ αυτά που μπορεί να έρθουν»

Ο Σίνερ στη Ρώμη

Σε συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη μίλησε ο νέος πρωταθλητής του Australian Open, ο Γιανίκ Σίνερ, απαντώντας κυρίως σε ερωτήσεις για το μέλλον του. Αναφέρθηκε επίσης στους στόχους που έχει θέσει μαζί με την ομάδα του, ενώ σχολίασε και την επιρροή που έχουν στη ζωή του τα social media.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι αυτή τη μεγάλη επιτυχία με όλους τους ανθρώπους που με ακολουθούν και όλους όσοι συμβάλλουν στο να γίνει καλύτερο το ιταλικό τένις. Ακόμα έχουμε πολλά τουρνουά στη σεζόν, επομένως και πολλές πιθανότητες να φτάσω σε περισσότερες επιτυχίες, αλλά και να τα πάω άσχημα.

Πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα. Είμαι ένα κανονικός και απλός άνθρωπος, δεν φοβάμαι τίποτα απ’ αυτά που μπορεί να έρθουν και πιστεύω στον εαυτό μου. Είναι ξεκάθαρο πως θα έρθουν και δύσκολες στιγμές και ότι θα χάσω αγώνες. Εκείνες τις στιγμές θα δώσω το χέρι στον αντίπαλό μου και θα συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω καλύτερος».

Σχετικά με τους στόχους του, είπε: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα γι’ αυτό, γιατί ο μεγάλος μου στόχος για φέτος ήταν να βελτιώσω τις επιδόσεις μου στα Grand Slam. Δεν πήγε καθόλου άσχημα στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, έχουμε ακόμα 3 μπροστά μας. Θα ήθελα να βελτιώσω τα αποτελέσματά μου και στο Wimbledon, και φυσικά σε κάθε τουρνουά που παίζω θέλω να κερδίζω.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σίγουρα είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα και μπορεί να είναι ένα πολύ σημαντικό event στην προσωπική μου ανάπτυξη. Θέλω να γνωρίσω τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο και να μάθω από αυτούς. Είναι μια διοργάνωση που δεν γίνεται κάθε χρόνο, γι’ αυτό και είναι από τις πιο σημαντικές στο πρόγραμμά μου.

Σχετικά με το No. 1, είπε: «Όταν κάτι πάει καλά, πάντα θέλεις περισσότερα. Πάντα ήθελα να κερδίσω ένα Slam και τώρα που το πέτυχα θέλω να το ξαναζήσω. Το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να επιστρέψω στις προπονήσεις. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το να είσαι στο Top-5 και να πας στο Top-3 και ακόμα περισσότερο για να πας στο No. 1. Τώρα είμαι στο No. 4, οπότε χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά μέχρι να φτάσω στο No. 1».

Σχετικά με τα social media, είπε: «Πάντα λέω στους νέους να προσέχουν με τα social media, γιατί προβάλλονται πράγματα που δεν ισχύουν. Οι άνθρωποι λένε ότι έχουν μια φανταστική ζωή και στην πραγματικότητα τα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν άσχημα και γι’ αυτό. Δεν μου αρέσουν τα social media γιατί δεν θεωρώ ότι απεικονίζουν την πραγματικότητα. Ζω πολύ καλύτερα χωρίς αυτά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις