fbpx

Α. Τσιτσιπάς: «Τα παιδιά ωριμάζουν και γίνονται πιο επαγγελματίες» (video)

Απόστολος Τσιτσιπάς

O Απόστολος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε χαρούμενος με την επιστροφή της Ελλάδας στο World Group I του Davis Cup, η οποία σφραγίστηκε από τη νίκη των αδερφών Τσιτσιπά στο διπλό της Κυριακής (4/2).

«Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλη την ομάδα γενικά, στην ομοσπονδία που μας στήριξε και στους ανθρώπους που μας στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. Νομίζω παίχτηκε υψηλού επιπέδου τένις σήμερα και η Ρουμανία έπαιξε απίστευτο επίπεδο. Εμείς βγήκαμε νικητές. Δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν την πρόκληση, η ομάδα προκρίθηκε και σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο», είπε ο Τσιτσιπάς.

Στη συνέχεια, έκανε κάλεσμα προς τους υπόλοιπους Έλληνες τενίστες που δεν είναι μέλη στην Εθνική, ενώ μίλησε και για το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα.

«Ήταν πολύ καλό το κλίμα. Το καλό κλίμα νομίζω ότι μας κάνει όλους να είμαστε πιο διαυγείς στις αποφάσεις και πιστεύω ότι τα παιδιά ωριμάζουν, γίνονται πιο επαγγελματίες γιατί αυτό χρειάζεται. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν αποφασίσει πια να κάνουν βήματα προς την εξέλιξή τους. Εμείς είμαστε δίπλα τους, του βοηθάμε, τους στηρίζουμε και καλούμε όποιο άλλο ελληνόπουλο θέλει να έρθει να είναι με την εθνική ομάδα, να μας πάρει τηλέφωνο, να επικοινωνήσει με την ομοσπονδία, με τους προπονητές της ομοσπονδίας, με τον κύριο Χατζηνικολάου, μαζί μου, για να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες.

Αυτή είναι μια απόφαση του Στέφανου να είναι στη εθνική ομάδα να βοηθήσει τα παιδιά, ώστε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να γράψουν τη δική τους ιστορία γιατί στο τέλος της ημέρας είναι η δική τους ιστορία μέσα από αυτήν την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

Για την εμφάνιση, αλλά και για την εξέλιξη του Πέτρου Τσιτσιπά, είπε: «Το επίπεδο του Πέτρου σήμερα ήταν ένα επίπεδο πολύ υψηλό, δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Έχει μπροστά του τόσες προκλήσεις, έχει Grand Slams με τον αδερφό του, εχει Ολυμπιακούς Αγώνες που ελπίζω να προκριθεί και σύντομα θα παίξουν ξανά διπλά μαζί. Την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στη Μασσαλία, με πολλούς Έλληνες να τον στηρίζουν εκεί. Την μεθεπόμενη θα πάμε Μεξικό όπου θα παίξουν δύο τουρνουά με τον Στέφανο (Λος Κάμπος και Ακαπούλκο) κι αν προκριθούν θα παίξουν και το Indian Wells».




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις