fbpx

WTA Rankings: Υποχώρησε στο No. 11 η Σάκκαρη (pic)

Η Σάκκαρη στο United Cup

Εκτός του Top-10 των WTA Rankings βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο το 2021, μετά τις εμφανίσεις της σε Άμπου Ντάμπι και Ντόχα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχασε 2 θέσεις και είναι πλέον στο No. 11 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο μπορεί να ξαναβρεθεί άμεσα στη 10άδα με μια καλή πορεία στο Ντουμπάι.

Αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει 3.455 βαθμούς, και στην πολυπληθέστερη πόλη των ΗΑΕ δεν έχει να υπερασπιστεί κάτι, γεγονός που ενισχύει τις ελπίδες της για εκ νέου άνοδο. Η παράδοσή της στη WTA 1000 διοργάνωση δεν είναι καλή, μιας και δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 3 ματς που έχει δώσει, όμως απέναντι στην Έμα Ναβάρο θα επιδιώξει να σπάσει το ρόδι.

Πρόσφατα έλυσε και τη συνεργασία της με τον επί 6 χρόνια προπονητή της, Τομ Χιλ, και αναζητά μια καινούργια αρχή στην καριέρα της, αρχής γενομένης από την τρέχουσα εβδομάδα. Αναφορικά τώρα με τις αλλαγές στο Top-10, η Γελένα Οσταπένκο ωφελήθηκε από την πρώτη της Σάκκαρη και βρίσκεται πλέον στις κορυφαίες τενίτριες του κόσμου.

Κέρδισε 2 θέσεις και είναι στο No. 9 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ τη 10άδα συμπληρώνει ανεπηρέαστη η Καρολίνα Μούχοβα. Και οι υπόλοιπες θέσεις δεν επηρεάστηκαν από τις εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας, με την Ίγκα Σφιόντεκ να κατακτά για τρίτη διαδοχική χρονιά τον τίτλο στη Ντόχα, και να διατηρείται στην κορυφή της κατάταξης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις