fbpx

Σάκκαρη: «Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενη και χαλαρή»

Η Σάκκαρη στο Ντουμπάι

Εμφανέστατα χαρούμενη ήταν η Μαρία Σάκκαρη με την πρώτη της νίκη στο Ντουμπάι, και την πρόκρισή της στο δεύτερο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έβαλε στοπ στο σερί ηττών της από τη Μελβούρνη και μετά, κέρδισε για πρώτη φορά την Έμα Ναβάρο, και εξασφάλισε την επιστροφή της στο Top-10 των WTA Rankings.

«Ήξερα ότι έπαιζε πολύ καλά, είναι μια εκπληκτική παίκτρια. Ήταν δύσκολο για μένα να μπω σ’ αυτό το ματς, ειδικά προερχόμενη από δύο ήττες. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα την πρώτη μου νίκη στο Ντουμπάι. Ήξερα πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά φέτος, είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνω άλλη μια μέρα εδώ».

«Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενη και χαλαρή. Έχω εδώ τη μητέρα μου, δυο φίλους και τον Τζουλιέν, τον hitting partner μου, που έχει αναλάβει αυτή την εβδομάδα. Είναι μεγάλη υποστήριξη, περνάμε πολύ καλά εκτός γηπέδου, το Ντουμπάι έχει πολλά πράγματα για να κάνεις. Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τέσσερις προσπάθειες, κατάφερα να πετύχω την πρώτη μου νίκη εδώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις