fbpx

ATP Rankings: Θα υποχωρήσει μία θέση ο Τσιτσιπάς (pic)

Ο Τσιτσιπάς στο Los Cabos

Μία θέση πίσω θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα ανανεωμένα ATP Rankings της Δευτέρας (26/2), μετά την ήττα του από τον Κάσπερ Ρουντ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έμεινε εκτός τελικού στο Los Cabos, και έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει τη θέση του, ή και να επιστρέψει στο Top-10.

Συγκεκριμένα, ο περσινός πρωταθλητής του Mifel Tennis Open θα υποχωρήσει από το Νο. 11, και θα βρεθεί στο No. 12. Στη θέση του θα είναι είτε ο Νορβηγός φιναλίστ, είτε ο Άλεξ Ντε Μινόρ. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο Ρουντ κατακτήσει απόψε τον τίτλο στο Μεξικό ή όχι.

Αν ναι, τότε θα θα επιστρέψει στην κορυφαία 10άδας της παγκόσμιας κατάταξης, και ο Άλεξ Ντε Μινόρ θα μεταφερθεί στο No. 11. Αν όχι, όλα θα μείνουν ως έχουν. Αξίζει να τονιστεί, επίσης, πως αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Στέφανο να επιστρέψει στο Top-10, και μάλιστα στο No. 9.

Εφόσον έκανε το back to back, θα ξεπερνούσε τόσο τον Τέιλορ Φριτς, όσο και τον προαναφερόμενο Αυστραλό σε βαθμολογική συγκομιδή, και σύντομα θα επέστρεφε εκεί που έχει αποδείξει πως μπορεί να βρίσκεται. Τώρα βασίζεται σε μια καλή πορεία στο Ακαπούλκο, ώστε να πετύχει το στόχο του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις