fbpx

Πρωταθλητής ο Παγώνης στο Ρότερνταμ!

Ο Παγώνης πρωταθλητής στο Ρότερνταμ

Θρίαμβος για τον Ραφαήλ Παγώνη στα μονά του Robey FOCUS Tennis Academy Open στο Ρότερνταμ. Ο νεαρός Έλληνας τενίστας πέτυχε 6 διαδοχικές νίκες και αναδείχθηκε πρωταθλητής της U14 διοργάνωσης της Tennis Europe, ενώ έφτασε και ως τα ημιτελικά στο ταμπλό των διπλών.

Στον τελικό, ο Παγώνης επικράτησε με 7-6(4), 6-3 του Ολλανδού και No. 1 του ταμπλό, Γιορίς φαν Λίντε, για να ολοκληρώσει ιδανικά την αγωνιστική του εβδομάδα. Αν και βρέθηκε με break πίσω στο πρώτο σετ, κατάφερε να το πάρει πίσω και να το κατακτήσει στο tie-break.

Στην επανάληψη ήταν εξ’ αρχής καλύτερος στο κορτ από τον αντίπαλό του, και έφτασε σε μία ακόμα καθαρή νίκη για να πάρει τον τίτλο. Όσον αφορά τα διπλά, εκεί συνεργάστηκε με τον Γερμανό, Λούις Κάλιν, και έχασαν στο ματς της 4άδας από τους Σαμ Βαν Ντε Λάνγκενμπεργκ και Σάντρο Γουέμπερ.

Αυτός είναι ο πρώτος του τίτλος σε 14άρι τουρνουά, αλλά και ο συνολικά ο όγδοος σε μονά στην Tennis Europe από το 2022. Αξιοσημείωτο είναι επίσης, πως ο αθλητής του ΟΑ Γλυφάδας ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του στο Ρότερνταμ χάνοντας μόλις 2 σετ!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις