fbpx

Ξεχωρίζουν Τσορτανίδης και Κονταρίνης στην Πανελλήνια πρόκριση iQFOiL

Ξεχωρίζουν Τσορτανίδης και Κονταρίνης στην Πανελλήνια πρόκριση iQFOiL

Με 4 ακόμη κούρσες συνεχίστηκε σήμερα η 2η πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας της ολυμπιακής κλάσης iQFOiL και της εθνικής εφήβων-νεανίδων U19.

Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης στους άνδρες έχει σταθερό προβάδισμα μετά τις 8 κούρσες συνολικά με 8 βαθμούς. Ο ιστιοπλόος του ΝΟ Άνδρου έχει μετρήσει 6 πρωτιές και μια 2η και μια 3η θέση. Στην 2η θέση με 14 βαθμούς είναι ο Βύρων Κοκκαλάνης (2,2,1,2,2,1,2,2).

Στις γυναίκες, προηγείται η Δανάη Ποντίφηξ με 19 βαθμούς και η Κατερίνα Δίβαρη είναι 2η με 26 βαθμούς.

Ο νεαρός Πέτρος Κονταρίνης έχει κάνει το απόλυτο με αποκλειστικά πρωτιές σε 8 κούρσες. Ο ιστιοπλόος του Αθηναϊκού Ναυτικού Ομίλου είναι πρώτος στην γενική U19 ετών με 2ο τον Παναγιώτη Ιωάννου.    

  Τον αγώνα διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή 15 αθλητές και αθλήτριες από 6 ομίλους. με κύριους μονομάχους τους Βύρων Κοκκαλάνη και Λεωνίδα Τσορτανίδη, οι οποίοι δουλεύουν καθημερινά με πρωταρχικό στόχο την πρόκριση της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Οι ιστιοδρομίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γουίντσερφινγκ