fbpx

Χειμερινοί OPEN: Χρήστου και Δράκου οι κορυφαίοι της διοργάνωσης – Όρια οι Μπίλας, Ντουντουνάκη

Χειμερινοί OPEN: Χρήστου και Δράκου οι κορυφαίοι της διοργάνωσης – Όρια οι Μπίλας, Ντουντουνάκη

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του Ολυμπιακού και η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Απόστολος Χρήστου (του Ολυμπιακού), κυρίως για την επίδοσή του 54.34 στα 100 μ. ύπτιο (και 868 βαθμούς, σύμφωνα με τη διεθνή βαθμολογία) και η Νόρα Δράκου (του ΠΑΟ) με 28.25 στα 50μ. ύπτιο (871 βαθμοί), αναδείχθηκαν οι  κορυφαίοι στους Χειμερινούς Αγώνες κοκύμβησης ΟΠΕΝ κατηγορίας που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (27/2) στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη για την παρουσία της δική μου και της ομάδας μου στους Χειμερινούς Αγώνες OPEN 2022», είπε η Δράκου και συμπλήρωσε: «Είχα χρόνια να αναδειχθώ καλύτερη αθλήτρια και αυτό το γεγονός  μαζί και με την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης αποτελούν την επιβράβευση των προσπαθειών μου σε μια πολύ γεμάτη χρονιά.

Η διοργάνωση ήταν  υπέροχη και άρτια οργανωμένη. Γεγονός που βοήθησε όλους τους κολυμβητές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Συγχαρητήρια στην ΚΟΕ».

ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΙΛΑΣ

Το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στα 50μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ της Ρώμης εξασφάλισε η Άννα Ντουντουνάκη (ΠΑΟ) στους Χειμερινούς Αγώνες OPEN που ολοκληρώνονται σήμερα (Κυριακή 27/2) στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Νίκησε με 26.38 ενω το όριο είναι 26.58: «Μπορούσα να πάω καλύτερα», τόνισε. Ακολούθησε με 27.37 η Δανάη Καπρίνη (ΟΣΦΠ), ενω τρίτη ηταν η Νικόλ Μεριζάι (ΑΛΒ) 27.71.

Για την ίδια διοργάνωση στα 50μ. πεταλούδας εξασφάλισε τη συμμετοχή του ο Στέργιος Μάριος Μπίλας (ΕΟΦΠΦ) με 23.79 (όριο 23.89): «Ήταν βασικός μου στόχος και χαίρομαι που τα κατάφερα» είπε. Δεύτερος τερμάτισε ο Χρήστος Παπαδόπουλος (ΝΟΑΛΕΞ) 23.92, και τρίτος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ Στάμου (ΑΟΠΦ) 24.18.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος