fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ: Πέρασαν τελικό Τεχνικού Ντουέτου, ως 5ες, οι Πλατανιώτη / Μαλκογεώργου

Παγκόσμιο Α/Γ: Πέρασαν τελικό Τεχνικού Ντουέτου, ως 5ες, οι Πλατανιώτη / Μαλκογεώργου

Την 5η θέση στον προκριματικό του Τεχνικού Ντουέτου, που έγινε την Παρασκευή (2/2), πρώτη μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Ντόχα, κατέκτησαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου και προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος.

Λίγες ώρες μετά την καταπληκτική της εμφάνιση στο Τεχνικό Σόλο, η Ευαγγελία Πλατανιώτη αγωνίστηκε μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου, αυτή τη φορά στο Τεχνικό Ντουέτο. Οι πρωταθλήτριές μας εκτέλεσαν εξαιρερικά το πρόγραμμά τους, και βαθμολογήθηκαν 251.7183 β., που τις έφεραν στην 5η θέση ανάμεσα στα 40 ντουέτα που μετείχαν τελικά στον προκριματικό (ο οποίος έγινε σε δύο δόσεις).

Αναλυτικά πήραν: στη δυσκολία 34.3000 β., στην καλλιτεχνική εντύπωση 96.7000 β. και στην εκτέλεση 155.0183 β. Ως πρώτο προκρίθηκε το ντουέτο από την Κίνα, το οποίο αποτελούσαν οι Λιούι Γουάνγκ και Τσιάνι Γουάνγκ και συγκέντρωσαν 269.8883βαθμούς, ενώ στην δεύτερη θέση ήταν η Ισπανία (Αλίσα Οζογκιν, Ίρις Κάθας) με 258.7199 και τρίτη η Βρετανία (Κέιτ Σόρτμαν, Ίζαμπελ Θορπ) με 253.6733. Απουσίασε το Ντουέτο το της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2023 Ιαπωνίας, της οποίας οι αθλήτριες ήταν δηλωμένες να αγωνιστούν, αλλά τελικά απείχαν από τα προκριματικά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Ο τελικός του Τεχνικού Ντουέτου είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (5/2) στις 13.00.

Αύριο Σάββατο (3/2) αγωνίζονται, από ελληνικής πλευράς, στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση, στις 13.00 η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον Τελικό του Τεχνικού Σόλο και στις 19.00 η Εθνική μας ομάδα στον προκριματικό του Acrobatic.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος