fbpx

Αποθέωσαν την Πλατανιώτη τα μέλη της Εθνικής Ανδρών και ο πρόεδρος (video, pics)

Αποθέωσαν την Πλατανιώτη τα μέλη της Εθνικής Ανδρών και ο πρόεδρος (video, pics)

Την ώρα που η Ευαγγελία Πλατανιώτη ανέβαινε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Τεχνικό Σόλο της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα, οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών του πόλο ετοιμαζόταν για την προπόνησή τους, σε πισίνα δίπλα από εκείνη της Καλλιτεχνικής (που στη συνέχεια θα φιλοξενήσει την Κολύμβηση).

Η Πλατανιώτη χειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε από όλα τα μέλη, το τεχνικό τιμ και τους συνοδούς της Εθνικής Ανδρών, όταν βρέθηκε στην πισίνα που πραγματοποιούνταν η προπόνηση η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, αμέσως μετά την απονομή του μεταλλίου.

Οι διεθνείς πολίστες χειροκρότησαν τη 29χρονη χρυσή αθλήτρια από την ορεινή Ναυπακτία, στην οποία μοίρασε και επισήμως τα συγχαρητήρια ο 54χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Αντιπρόεδρος της European Aquatics & μέλος του μπιρό της World Aquatics Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Αφρουδάκης, αρχηγός σποστολής της Εθνικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση από το Instagram της ΚΟΕ και της Εθνικής Ανδρών:

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος