fbpx

Έγραψε ιστορία η Πλατανιώτη, δεύτερο μετάλλιο στο Παγκόσμιο, αυτή τη φορά ασημένιο (video)

Έγραψε ιστορία η Πλατανιώτη, δεύτερο μετάλλιο στο Παγκόσμιο, αυτή τη φορά ασημένιο (video)

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη συνεχίζει να γράφει ιστορία στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου στη Ντόχα, καθώς μετά από το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό πρόγραμμα, κατέκτησε το ασημένιο στο Ελεύθερο πρόγραμμα του Σόλο

Οι επιτυχίες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχα συνεχίζονται για την Ελευθερία Πλατανιώτη! Η 29χρονη μπαλαρίνα της πισίνας είχε κάνει υπερήφανη όλη την Ελλάδα με την παρουσία της στο Τεχνικό πρόγραμμα του Σόλο όπου κατέκτησε το χρυσό και λίγες ημέρες αργότερα, την Τρίτη (6/2) το βράδυ εκπροσώπησε εκ νέου επάξια τα ελληνικά χρώματα.

Αυτό έγινε στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Σόλο, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να εκτελεί με έναν υπέροχο τρόπο το πρόγραμμά της (είχε έντονο το ελληνικό χρώμα, καθώς εκτελέστηκε με τη μουσική του Ζορμπά και το συρτάκι του Μίκη Θεοδωράκη) και να συγκεντρώνει 253.2833 βαθμούς που την έφεραν στη δεύτερη θέση, πίσω από την Καναδή Ζακλίν Σιμονό (264.8207 βαθμοί) που αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην Λευκορωσίδα Βασιλίνα Καντόνσκα (ως ανεξάρτητη), με την Βασιλική Αλεξανδρή που εκπροσώπησε την Αυστρία να μην τα καταφέρνει (ήταν δυνατή υποψήφια για ένα από τα τρία μετάλλια) και να καταλαμβάνει την 6η θέση, όπως και στο Τεχνικό πρόγραμμα του Σόλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.




Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος