fbpx

Παναθηναϊκός: Μένει στο “τριφύλλι” ο Κατραντζής, αποκτήθηκε ο Τσαλιαγκός

Παναθηναϊκός: Μένει στο “τριφύλλι” ο Κατραντζής, αποκτήθηκε ο Τσαλιαγκός

Το κολυμβητικό τμήμα του Παναθηναϊκού ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Χρήστο Κατραντζή, ενώ απέκτησε τον νεαρό ταλαντούχο Δημήτρη Τσαλιαγκό από τον ΑΣΚ Ντερή

Σε μια σπουδαία ανανέωση προχώρησε ο Παναθηναϊκός για το κολυμβητικό τμήμα του και διατηρεί τον Χρήστο Κατραντζή με το «τριφύλλι» στο σκουφάκι και τη νέα σεζόν.

Ο σπουδαίος «πράσινος» κολυμβητής θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με τα πράσινα χρώματα. Τη χρονιά που πέρασε ο Κατραντζής ήταν πρώτος στα Βενιζέλεια και στο Καρπενήσι ενώ στην Αλεξανδρούπολη ο Κατραντζής έσπασε το Παναθηναϊκό ρεκόρ στα 50μ. ελεύθερο. Επίσης ο Κατραντζής πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σπάζοντας και το ρεκόρ Συλλόγου.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Χρήστος Κατραντζής ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της κολυμβητικής οικογένειας του Παναθηναϊκού.

Το τμήμα δείχνει ότι βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία και ασφαλώς η φετινή χρονιά θέλω να μας βρει ακόμα ψηλότερα με μετάλλια και ρεκόρ».

Ο Παναθηναϊκός, εξάλλου, ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του κι ένα σπουδαίο ταλέντο. Ο Δημήτρης Τσαλιαγκός, πλέον, θα ενισχύσει το «τριφύλλι». Είναι ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός κολυμβητής που πέφτει στα 50μ., 100μ. και 200μ. πρόσθιο.

Πρόκειται για έναν αθλητή που ανήκε στον ΑΣΚ Ντέρη από τις προαγωνιστικές κατηγορίες και ξεχωρίζει η πρόσφατη παρουσία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων που έγινε στη Ρώμη το 2021. Επιπλέον είχε λάβει μέρος και στην πρόσφατη Γυμνασιάδα.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Τσαλιαγκός ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα συνεισφέρω από την πλευρά μου.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας εμβληματικός Σύλλογος στην κολύμβηση και σίγουρα είναι μεγάλη η τιμή μου θα είμαι μέλος της ομάδας και θα παλέψω για το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος