fbpx

Αναστασία Γκούτσεβα στο Apexsports.gr: «Η Ελλάδα μπορεί και την παγκόσμια κορυφή» (vid, pics)

Αναστασία Γκούτσεβα στο Apexsports.gr: «Η Ελλάδα μπορεί και την παγκόσμια κορυφή» (vid, pics)

Η αρχιτέκτονας των μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στην πιο λαμπρή σεζόν των τελευταίων χρόνων, η Νάστια (Αναστασία) Γκούτσεβα ανοίγει την καρδιά της στο apexsports και στον Γιάννη Κορακή σε μια εφ´ όλης της ύλης αποκαλυπτική συνέντευξη

Ήρθε το 1998 στην Ελλάδα, από τη Λευκορωσία και από τότε έγινε δεύτερη πατρίδα της. Η ομοσπονδιακή προπονήτρια της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Αναστασία (Νάστια) Γκούτσεβα είναι ξετρελαμένη με την ελληνική κουλτούρα και «μ´ αυτή τη φλόγα» που, όπως λέει, βγάζουν οι Έλληνες. Κάμποση από αυτήν έβγαλαν οι αθλήτριές της την περασμένη σεζόν και έφτασαν στις σπουδαίες διακρίσεις στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Γυναικών και Νεανίδων, ανάμεσά τους και τα ιστορικά μετάλλια της Ευαγγελίας Πλατανιώτη.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξή της στο κανάλι του apoexsports στο youtube μιλάει για τη συνταγή της επιτυχίας, υποστηρίζει ότι με τις αλλαγές στους κανονισμούς, με τους οποίους η βαθμολόγηση στο άθλημα θα είναι πιο αντικειμενική, η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί ψηλά ακόμα και στην παγκόσμια κορυφή.

Συναντήσαμε τη Νάστια Γκούτσεβα στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, στη διάρκεια του καμπ της Εθνικής Ομάδας για τις νέες χορογραφίες, μας μίλησε για την προσωπική της ζωή, για το πώς έζησε από μακριά την αναγκαστική απουσία της από το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, για το μέλλον της Πλατανιώτη, για την πορεία και τις προοπτικές του αθλήματος προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 και για πολλά ακόμα.

Δείτε τη και ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο:

YouTube video

Συνέντευξη στον Γιάννη Κορακή

Video και photos Αργυρώ Αναστασίου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος