fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η ταλαιπωρία του ταξιδιού του Απόστολου Χρήστου και οι δηλώσεις Βελέντζα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η ταλαιπωρία του ταξιδιού του Απόστολου Χρήστου και οι δηλώσεις Βελέντζα

Το Σάββατο (22/10), με τη συμμετοχή του στα 50μ ελεύθερο, θα μπει στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε 25άρα πισίνα, στο Βερολίνο, ο πρωταθλητής Ευρώπης Απόστολος Χρήστου

Στο Βερολίνο για το μίτινγκ της σειράς του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου της FINA σε πισίνα 25 μ. βρίσκεται από χθες ο Απόστολος Χρήστου, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Παναγιώτη Βελέντζα. Στο ταξίδι προς τη γερμανική πρωτεύουσα, όμως, υπήρξε πολλή ταλαιπωρία, με μεγάλη καθυστέρηση στην πτήση και με τις αποσκευές τους να χάνονται.

Αργότερα, κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, οι Χρήστου και Βελέντζας ενημερώθηκαν ότι οι βαλίτσες βέθηκαν, αλλά εκεί υπήρξε νέα ταλαιπωρία με μπέρδεμα στην τακτοποίησή τους στα δωμάτια. Κάτι που διορθώθηκε μετά από ώρες.

Παρόλα αυτά οι δυο τους πήγαν κανονικά σήμερα το πρωί στην προπόνηση. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να γίνουν από σήμερα Παρασκευή (21/10) έως και την Κυριακή (23/10). Ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 50μ ύπτιο (σε 50άρα πισίνα), τον περασμένο Αύγουστο στη Ρώμη, θα κολυμπήσει στα αγαπημένα του αγωνίσματα 50μ και 100μ ύπτιο.

Ο Χρήστου θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από το Σάββατο (22/10) το πρωί στα προκριματικά των 50μ ύπτιο, ενώ ο τελικός είναι το βράδυ. Θα μετάσχουν 61 κολυμβητές και ο 26χρονος Έλληνας πρωταθλητής έχει δηλωθεί με τον καλύτερο χρόνο από όλους (22.87).

Βασικοί αντίπαλοί του οι Ιταλοί Τσεκόν και Ριβόλτα, ο Γερμανός Μπραουνσβάικ, ο Ούγγρος Σάμπο, ο Πολωνός Μασιούκ και οι Γάλλοι Μπουάρντ και Μανοντού.

Ο αγώνας των 100μ ύπτιο είναι προγραμματισμένος την Κυριακή (23/10).

ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο προπονητής Απόστολου Χρήστου Παναγιώτης Βελέντζας μας δήλωσε σχετικά: «Είναι ο πρώτος μας αγώνας της σεζόν στην 25άρα πισίνα. Θα λειτουργήσει περισσότερο ως προετοιμασία για το επερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της 25άρας, αλλά ο Απόστολος θα επιδιώξει για το καλύτερο, παρά την ταλαιπωρία μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος