fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τελικό και στα 100μ ύπτιο, με προοπτικές μεταλλίου, ο Χρήστου

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τελικό και στα 100μ ύπτιο, με προοπτικές μεταλλίου, ο Χρήστου

Την πρόκρισή του και στον τελικό των 100μ ύπτιο πέτυχε ο Απόστολος Χρήστου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο Βερολίνο και μάλιστα ως δεύτερος από τα προκριματικά, κάτι που τον καθιστά από τα φαβορί για μετάλλιο στον τελικό

Με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στον πρωϊνό προκριματικό των 100μ ύπτιο, την Κυριακή (23/10), ο Απόστολος Χρήστου πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό και αυτού του αγωνίσματος (όπως και στα 50μ ύπτιο χθες) στο μίτινγκ της σειράς Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης σε πισίνα 25 μ. στο Βερολίνο.

Ιδιαίτερα ορεξάτος και έχοντας βρει για τα καλά τον ρυθμό του, ο 26χρονος κολυμβητής του Παναγιώτη Βελέντζα -και πρωταθλητής Ευρώπης στη Ρώμη-, κολύμπησε στην πέμπτη προκριματική σειρά στην οποία πρώτευσε με επίδοση 51.42 και με αυτήν κατετάγη 2ος στη συνολική κατάταξη των προκριματικών. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να διεκδικήσει ένα μετάλλιο το βράδυ στον τελικό.

Την καλύτερη επίδοση στους προκριματικούς πέτυχε ο Αμερικανός Σέιν Κάσας με 50.91, ενώ τρίτος ταχύτερος ήταν ο Γάλλος Γιοάν Εντογέ Μπρουάρ με 51.66. Ο Ιταλός Τόμας Τσεκόν κατετάγη 4ος με 51.82.

Ο τελικός των 100μ ύπτιο είναι προγραμματισμένος για τις 20:47 (ώρα Ελλάδας) απόψε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος