fbpx

Βαγγέλης Κοζομπόλης: «Δυνατότητες μεγαλύτερες των φετινών αποτελεσμάτων»

Βαγγέλης Κοζομπόλης: «Δυνατότητες μεγαλύτερες των φετινών αποτελεσμάτων»

Ο Βαγγέλης Κοζομπόλης, τεχνικός διευθυντής κλασικής κολύμβησης και κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας στην ΚΟΕ επιχειρεί την ανασκόπηση της χρονιάς στο Open Water της Ελλάδας με τις δηλώσειςστου στο KoeMag:

«Το 2022 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και απαιτητική χρονιά. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω καταρχάς τους κολυμβητές-τριες για την εμπιστοσύνη τους και την προσπάθεια που κατέβαλλαν, τον τεχνικό σύμβουλο OWS Σπύρο Γιαννιώτη, καθώς και την ΚΟΕ για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στην προετοιμασία και στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Ευχαριστώ πολύ όλους για την τιμή που μου αποδίδεται.

Μακάρι να είχε συνδυαστεί με μεγαλύτερες διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών-τριών OWS. Η αλήθεια είναι, πως θα ήθελα ως προπονητής, να είχα βοηθήσει περισσότερο αθλητές-τριες μας, να αναδείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες, οι οποίες είναι μεγαλύτερες από αυτές που αποτυπώθηκαν στα αποτελέσματα του 2022. Έχει ξεκινήσει μια πολύ μεγάλη συλλογική προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, η οποία πιστεύω ότι θα ευοδωθεί στην επόμενη διετία.

Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία, Ευτυχία, Ευημερία και Ειρήνη σε όλο τον Κόσμο! Εύχομαι το νέο έτος, να φέρει περισσότερα χαμόγελα, χαρές και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες! Χρόνια Πολλά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος