fbpx

Αφροδίτη Μπιτσάκου: Διακρίσεις με πρωτιά και στην κολύμβηση (pics)

Αφροδίτη Μπιτσάκου: Διακρίσεις με πρωτιά και στην κολύμβηση (pics)

Η Αφροδίτη Μπιτσάκου δεν διαπρέπει μόνο στο πόλο -όπου αποτελεί ομολογουμένως ένα αξιοπρόσεκτο ταλέντο και σε ηλικία μόλις 12 ετών έχει συμμετοχή στο ρόστερ του Αλίμου ΝΑΣ Betsson στην Α1 κατηγορία Γυναικών-, αλλά και στην κολύμβηση.

Η νεαρή αθλήτρια εκπροσώπησε τον Άλιμο στους 2ους Αγώνες Κολύμβησης προαγωνιστικών που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και στις 11 Φεβρουαρίου κολύμπησε στα 50μ. ελεύθερο, κατακτώντας την 1η θέση με χρόνο 30.81 (!), στην κατηγορία των κοριτσιών 12 ετών. Ακόμη, η Αφροδίτη Μπιτσάκου κατέλαβε ακόμη μια πρωτιά στα 100μ. ελεύθερο με 1:07.81, καθώς και την 3η θέση στα 200μ. ελεύθερο με χρόνο 2:30.93.

Ακόμη, τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson στα εκπροσώπησαν η Ιουλία Κουκουλιτάκη (50μ. ελεύθερο – 50μ. πρόσθιο) και η Ίρις Ειρήνη Λογοθέτη (50 και 100μ. ελεύθερο), καθώς και οι Ραφαέλα – Αθανασία Κεφαλή και Ευαγγελία Ίρις Πέππα (50μ. ελεύθερο – 50μ. πρόσθιο, αμφότερες).

Για τον σύλλογο του Αλίμου ΝΑΣ ήταν η πρώτη συμμετοχή σε αγώνες κολύμβησης κατηγοριών και τα κορίτσια του συλλόγου με προπονητή τον Γιώργο Μπλάνα, είχαν μεγάλο ενθουσιασμό για τη συμμετοχή τους και φρόντισαν για να γίνει η καλύτερη αρχή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος