fbpx

Χειμερινοί Παίδων – Κορασίδων Α’: Φινάλε με χρυσά του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης σε Ελεύθερο Ντουέτο και Μικτό Ελεύθερο Ντουέτο (pics)

Χειμερινοί Παίδων – Κορασίδων Α’: Φινάλε με χρυσά του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης σε Ελεύθερο Ντουέτο και Μικτό Ελεύθερο Ντουέτο (pics)

Με κυριαρχία του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης σε δυο ακόμα αγωνίσματα, αυτά της δεύτερης και τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης (Σάββατο 11/3), δηλαδή στο Ελεύθερο Ντουέτο και στο Μικτό Ελεύθερο Ντουέτο, ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων – Κορασίδων Α’, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Τα “Σκαθάρια” του ΑΝΟΜ κατέκτησαν το χρυσό στο Ελεύθερο Ντουέτο με τις Αναστασία Καραγιάννη / Νικολέττα Λύρα (αναπλ. Γεωργία Μυρτώ Ζαγγανά) βαθμολογούμενες με 249,3062 β. (Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη βαθμολογία που δίνει τα μετάλλια είναι η τελική, συμπεριλαμβανομένων και των φιγούρων).

Το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Μαρία Ιωάννα Αμεράλη / Αθανασία Δελησταμάτη του ΝΟΒΑ, που βαθμολογήθηκαν με 242,5989 β. και το χάλκινο οι Άρτεμις Κουτράκη / Μυρτώ Μαγκαναράκη του ΚΟΗ με 229.3369 β.

Στο Μικτό Ελεύθερο Ντουέτο την πρωτιά πήραν (συμπεριλαμβανομένων και των φιγούρων) οι Χ. Βούλγαρης / Μ. Παπαδάκη του ΑΝΟΜ και ακολούθησαν τα δυο μικτά ντουέτα του ΝΟΒΑ, στη δεύτερη θέση οι Ν. Κουκουσέλης / Δ. Γιαννίκη – Σταυριανού και στην τρίτη οι Σ. Κουκουσέλης / Μ. Μαμπρούκ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ: «ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ, Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η COACH CARD»

Τις απονομές έκανε η ειδική γραμματέας του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα, η οποία δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Με τους καινούργιους κανονισμούς προκύπτουν πιο αξιοκρατικά αποτελέσματα και οι προπονητές, αυτοί που είναι διαβασμένοι καλά και με τη σωστή “coach card”, παίζουν ενεργό ρόλο στην καλή βαθμολογία. Τεράστια είναι και η συμβολή της τεχνολογίας στις καινοτομίες του αθλήματος. Να πούμε, επίσης, ότι και τα αγόρια, πλέον, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην Καλλιτεχνική και στην Ελλάδα. Από Δευτέρα, στο καμπ Παίδων – Κορασίδων Α’, θα κληθούν αρκετά από αυτά».

Photos από ΚΟΕ by Δημήτρης Μαντζουράνης
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος