fbpx

Μάρκος στο ApexSports.gr: «Πρώτος στόχος μου είναι να βελτιώνομαι και να καταρρίπτω τα ρεκόρ μου»

Μάρκος στο ApexSports.gr: «Πρώτος στόχος μου είναι να βελτιώνομαι και να καταρρίπτω τα ρεκόρ μου»

Ρεκόρ αγώνων πέτυχε ο Δημήτρης Μάρκος, με επίδοση 15:09.22 στα 1500μ ελεύθερο, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της διεξαγωγής του Acropolis Swim Open 2023, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας αθλητής του ΝΟ Καλαμακίου μίλησε στο ApexSports.gr για τις εντυπώσεις του από τη διοργάνωση, για την προσέλευση μεγάλων και διεθνών προσωπικοτήτων της παγκόσμιας κολύμβησης στο ΟΑΚΑ, αλλά και για τους επόμενους στόχους του.

«Εντάξει, είναι πάρα πολύ όμορφη η διεξαγωγή των αγώνων εδώ, από πέρσι δηλαδή που ξεκίνησαν να έρχονται περισσότεροι ξένοι αθλητές, η προσέλευσή τους γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα το ΟΑΚΑ.

Ο κόσμος δίνει μία όμορφη και αισιόδοξη εικόνα για το μέλλον της κολύμβησης, έρχονται μεγάλοι αθλητές από όλες τις χώρες του κόσμου, και ασφαλώς θα βοηθηθούν από αυτό και τα μικρά παιδιά, οι μικροί αθλητές που έρχονται εδώ, βλέποντας τέτοιες κορυφαίες κούρσες.

Θετικό το ότι όλος αυτός ο κόσμος επέλεξε να έρθει εδώ και να παρακολουθήσει τους αγώνες, αλλά και εμείς επίσης, με βάση τις επιδόσεις μας, προσπαθούμε να φέρουμε τον κόσμο στις εξέδρες, αλλά ως προς αυτό έχουμε ακόμα δουλειά.

Φέτος στόχος είναι οι καλές εμφανίσεις στο παγκόσμιο, ενώ έχω ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή μου και στο Ευρωπαϊκό Νέων.

Ασφαλώς και πρώτος στόχος μου είναι η προσωπική και καθημερινή βελτίωση, αλλά και η κατάρριψη των ρεκόρ μου, και αυτό θα με οδηγήσει στους ανώτερους στόχους, οπότε προχωράμε δυναμικά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος