fbpx

Γκολομέεβ: «Θα τα δώσω όλα για μια πολύ καλή εμφάνιση στη Φουκουόκα»

Γκολομέεβ: «Θα τα δώσω όλα για μια πολύ καλή εμφάνιση στη Φουκουόκα»

Νικητής με επίδοση 22:03 στα 50μ ελεύθερο της τρίτης ημέρας της διεξαγωγής του Acropolis Swim Open 2023 αναδείχθηκε ο Κρίστιαν Γκολομέεβ, πραγματοποιώντας έτσι μία αρκετά καλή κούρσα.

«Είμαι ευχαριστημένος και από τον αγώνα μου και από τη φετινή προετοιμασία-δήλωσε. Θα τα δώσω όλα για μια πολύ καλή εμφάνιση στη Φουκουόκα που είναι ο μεγάλος στόχος», είπε ο αθλητής του Παναθηναϊκού στις πρώτες του δηλώσεις μετά τους αγώνες.

Πίτερ Κέτζε (Νότιος Αφρική) και Μάικλ Άντριου (ΗΠΑ) τον ακολούθησαν στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας τη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα, ενώ στον β’ τελικό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (ΣΚ ΡΟΗ) με 23.16 σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ παίδων που κρατούσε από το 2017 ο Νίκος Δρόσος με 23.51.

Στα 50μ ελεύθερο των γυναικών νίκησε η Κάλια Αντωνίου (Κύπρος) και είπε «ήταν το τελευταίο μου αγώνισμα στο μίτινγκ, οι χρόνοι μου γενικότερα ήταν κοντά στα ατομικά μου ρεκόρ, συνεχίζω την προετοιμασία μου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Ο νικητής στα 200μ πεταλούδα, Μάθιου Σέιτε (Νότιος Αφρική), που πραγματοποίησε ρεκόρ αγώνων με επίδοση 1:56.34 (το είχε με 1:57.41 ο Γιάννης Δρυμωνάκος από τις 15/5/2010), είπε μετά το τέλος των αγώνων «πρώτα από όλα να το απολαμβάνουν, να θέτουν στόχους και παρά τον κόπο που απαιτείται και τις θυσίες, να προσπαθούν όσο μπορούν να τους επιτυγχάνουν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος