fbpx

Sette Colli: Δεύτερος ο Απόστολος Χρήστου στα 100μ ύπτιο

Sette Colli: Δεύτερος ο Απόστολος Χρήστου στα 100μ ύπτιο

Έδωσαν μία ακόμα γερή αναμέτρηση και αυτή τη φορά ο Απόστολος Χρήστου έμεινε στη 2η θέση και επικράτησε ο Τόμας Τσεκόν. Ο Ιταλός πρωταθλητής Ευρώπης και «χρυσός» ολυμπιονίκης με επίδοση 52.86 νίκησε τον επίσης πρωταθλητή Ευρώπης (στα 50μ ύπτιο) από την Ελλάδα, ο οποίος έκανε 52.99 στον μεγάλο τελικό των 100μ ύπτιο στο «Φόρο Ιτάλικο» στη Ρώμη στο μίτινγκ Sette Colli. Θα αναμετρηθούν και στο 50άρι και θα… ανανεώσουν το ραντεβού τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα. Τρίτος ήταν ο Σίμον Στέφανι 54.16 και τέταρτος ο Μικέλε Λαμπέρτι 54.63, γιός του Τζόρτζιο Λαμπέρτι.

«Ήμουν πάντα κοντά στον Τσεκόν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον χρόνο που πέτυχα. Αυτός ο αγώνας ήταν εξαιρετικός στην προετοιμασία μου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα», τόνισε ο Απόστολος.

Ο Τσεκόν, είπε: «Η απόδοση μου είναι καλή. Είχα πει το πρωί ότι το απόγευμα θα κολυμπούσα ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορα.  Είμαι σε στάδιο προετοιμασίας ακόμα οπότε δεν είμαι στα καλύτερά μου. Η περσινή χρονιά ήταν φανταστική και στοχεύω να επαναλάβω αυτή την επιτυχία δίνοντας τα πάντα».

Στον τελικό στα 50μ πεταλούδα η Άννα Ντουντουνάκη με 26.60 (26.46 έκανε στα προκριματικά) κατέλαβε τη 10η θέση. Νίκησε η Σουηδή Σάρα Σιέστρεμ 25.25. Στον τελικό Β’ η Γεωργία Δαμασιώτη με 26.75 βελτίωσε για δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα την ατομική της επίδοση και τερμάτισε τρίτη. Ταξίδεψε ,ε 26.80 και στα προκριματικά κολύμπησε σε 26.77.

Ο Στέργιος Μάριος Μπίλας στον τελικό Β’ στα 50μ ελεύθερο έκανε 22.44 και πήρε την 4η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος