fbpx

Δημήτρης Μάρκος: «Φανταστική κούρσα» – Αλέξανδρος Μοράρης: «Το απολαύσαμε»

Δημήτρης Μάρκος: «Φανταστική κούρσα» – Αλέξανδρος Μοράρης: «Το απολαύσαμε»

Έλαμψε το άστρο του Δημήτρη Μάρκου στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης Κ23, που φιλοξενείται στο Δουβλίνο. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ ελεύθερο με χρόνο 1:46.65, σημειώνοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ και παράλληλα εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στη Ντόχα.

Ο ίδιος δήλωσε στο apexsports για τη μεγάλη διάκρισή του: «Ήταν μια φανταστική κούρσα για μένα. Τη χάρηκα ιδιαίτερα τόσο για την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο, αλλά και για τον χρόνο μου, που είναι ρεκόρ. Ήταν πολύ καλός ο ανταγωνισμός και στο τέλος εκμεταλλεύτηκα την καλή αγωνιστική μου κατάσταση και νίκησα».

Ο προπονητής του Αλέξανδρος Μοράρης (μαζί με τον Μάρκο στην κεντρική φωτο) είπε από την πλευρά του: «Ήταν μια κούρσα απολαυστική! Δουλεύουμε με το κεφάλι χαμηλά και ελπίζουμε αυτή η επιτυχία να αποτελέσει έμπνευση για τους νεότερους κολυμβητές. Υπηρετούμε ένα άθλημα εξαιρετικά ανταγωνιστικό και πρέπει όλα τα παιδιά να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα της προσπάθειας τους. Είναι υπεράνθρωπη η προσπάθεια που κάνουν και πραγματικά νιώθω περήφανος για όλους μας τους αθλητές. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος