fbpx

Στην Κομοτηνή οι Χρήστου και Παπαστάμος μαζί με Βελέντζα

Στην Κομοτηνή οι Χρήστου και Παπαστάμος μαζί με Βελέντζα

Οι πρωταθλητές μας της κολύμβησης Απόστολος Χρήστου και Απόστολος Παπαστάμος, συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Παναγιώτη Βελέντζα, βρέθηκαν την και πάλι στο Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), εν όψει της προετοιμασίας τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που πρόκειται να διεξαχθεί τον Φεβρουάριο στην Ντόχα του Κατάρ.

Μετά την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης 25άρας πισίνας στο Οτοπένι της Ρουμανίας τον περασμένο Δεκέμβριο, η τεχνική τους επαναξιολογήθηκε από το Εργαστήριο Υγρού Στίβου του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΦΑΑ) του ΔΠΘ και την ερευνητική ομάδα του Καθηγητή Βασίλη Γούργουλη, την οποία αποτελούν οι υποψήφιοι Διδάκτορες, Παναγιώτης Κασιμάτης, Παναγιώτης Γκετζένης, Στέλιος Κουλεξίδης και Αλέξανδρος Μπεκιάρης.

Οι αιμοληψίες και ο καθορισμός του γαλακτικού οξέος, έγιναν από τον αναπληρωτή Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ, Αργύρη Τουμπέκη.

Για “μία δράση που, αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το ερευνητικό προσωπικό και τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει το ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, ενισχύει την εξωστρέφεια του ελληνικού δημόσιου πανεπιστημίου, και ταυτόχρονα προβάλει την πόλη της Κομοτηνής”, κάνει λόγο ο κ. Γούργουλης.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος