fbpx

Βιβή δεν είσαι μόνη σου: Κινητοποίηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε Θεσσαλονίκη και Βόλο

Βιβή δεν είσαι μόνη σου: Κινητοποίηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε Θεσσαλονίκη και Βόλο

Τεράστια είναι η κινητοποίηση στον χώρο του υγρού στίβου για στήριξη της κολυμβήτριας του Ηρακλή Βιβής Κρητικού, στην περιπέτεια της υγείας της (διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο τρίτου βαθμού στη γλώσσα).

Μετά την ανακοίνωση του Ηρακλή, η ΚΟΕ, οι Περιφερειακές επιτροπές της, ο Σύνδεσμος προπονητών, τα σωματεία και οι φορείς του χώρου στηρίζουν την οικονομική προσπάθεια προκριμένου η αθλήτρια να αντιμετωπίσει τη σπάνια αυτή μορφή καρκίνου. Όλοι βρίσκονται στο πλευρό της Βιβής.

«Βιβή δεν είσαι μόνη σου!», είναι το σύνθημα κι έτσι, μετά από πρόταση του Προέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας και Ταμία του ΔΣ της ΚΟΕ Γιώργου Κατσαντώνη, εξάλλου, στους αγώνες που θα γίνουν στον Βόλο στις 27/1/2024, καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων να καταβάλλουν στη Γραμματεία, το ποσό των 3 ευρώ για κάθε κολυμβητή-τρια που θα λάβει μέρος στην Ημερίδα, προκειμένου να συνδράμουμε οικονομικά στον αγώνα της Βιβής Κρητικού. Επίσης, όσα σωματεία επιθυμούν, μπορούν να καταβάλλουν, επίσης, το οποιοδήποτε επιπλέον ποσό έχουν συγκεντρώσει.

«Κάθε ποσό, είτε μικρό είτε μεγάλο, μετράει και θα αποτελέσει τεράστια βοήθεια! Βιβή, οι προσευχές μας είναι μαζί σου. Ευχόμαστε εγκάρδια να πάνε όλα καλά», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Επιτροπή Θεσσαλίας της ΚΟΕ.

Θυμίζουμε ότι το θέμα δημοσιοποίησε ο σύλλογος της Βιβής Κρητικού, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, γνωστοποιώντας σε όλη την κοινωνία του υγρού στίβου.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή έχει ως εξής:

«Η Βιβή Κρητικού, με περίσσια ψυχική δύναμη αποφάσισε να γνωστοποιήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ανακοινώνοντας πως διαγνώστηκε με μία πολύ σπάνια μορφή καρκίνου τρίτου σταδίου στη γλώσσα.

Η 24χρονη, που αποτέλεσε για χρόνια κολυμβήτρια του Γ.Σ. Ηρακλή και διακρίθηκε ως πρωταθλήτρια, ενώ υπήρξε και μέλος των εθνικών ομάδων της χώρας μας, αποφάσισε να δημιουργήσει μία καμπάνια δωρεών ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για να ανταπεξέλθει στα πολυδάπανα – πλην όμως απολύτως απαραίτητα – ιατρικά έξοδα.

Όποιος/α έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να συνδράμει οικονομικά στον αγώνα της Βιβής μπορεί να το κάνει, επισκέπτοντας την σχετική ιστοσελίδα που θα βρει στα σχόλια αυτής της δημοσίευσης.

Κάθε ποσό, είτε μικρό είτε μεγάλο, μετράει και θα αποτελέσει τεράστια βοήθεια!

Βιβή, οι προσευχές μας είναι μαζί σου. Ευχόμαστε εγκάρδια να πάνε όλα καλά».

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος