fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ: Πέμπτη στον κόσμο η 4Χ100μ mixed (video, pics)

Παγκόσμιο Α/Γ: Πέμπτη στον κόσμο η 4Χ100μ mixed (video, pics)

Η ελληνική τετράδα έβαλε τα δυνατά της και τερμάτισε στην θέση του τελικού της σκυταλοδρομίας 4Χ100μ mixed μικτής Ανδρών – Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ντόχα.

Η Εθνική ομάδα, με τους Απόστολο Χρήστου, Αρκάδιο Ασπουγαλή και τις Άννα Ντουντουνάκη και Νόρα Δράκου, είχε προκριθεί με τον 4ο καλύτερο χρόνο στα ημιτελικά, από τα πρωϊνά προκριματικά που είχε πιάσει και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στον αποψινό τελικό ήταν μόλις 15 εκατοστά πιο αργή, διανύοντας την απόσταση σε 3:46.69.

Ο Απόστολος Χρήστου εκκίνησε στη διαδρομή με 100μ. ύπτιο κι έκανε γύρισμα πρώτος, ενώ άλλαξε τρίτος. Ακολούθησε ο Γιώργος Αρκάδιος Ασπουγαλής που με πρόσθιο έκανε το πρώτο πενηντάρι στην 4η θέση και έδωσε τη θέση του στην 5η.

Ακολούθησε η Άννα Ντουντουνάκη στην πεταλούδα που κέρδισε μια θέση και ακολούθησε η Νόρα Δράκου στο ελεύθερο, λίγη ώρα έπειτα από τα ημιτελικά της στα 50μ. πρόσθιο, τερματίζοντας στην 5η θέση.

Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι ΗΠΑ με 3:40.22, το ασημένιο η Αυστραλία με 3:43.12 και το χάλκινο η Μεγάλη Βρετανία με 3:45.09.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Η Γεωργία Δαμασιώτη, εξάλλου, ολοκλήρωσε την παρουσία της στα 200μ πεταλούδα καταλαμβάνοντας τη 14η θέση στα ημιτελικά, που είναι η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας της.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος