fbpx

Δράκου: «Θα ήμουν αχάριστη αν δεν χαμογελούσα με την 5η θέση και το πανελλήνιο ρεκόρ» (video)

Νόρα Δράκου

Η Νόρα Δράκου πραγματοποίησε εκπληκτική κούρσα στον τελικό των 50μ. ύπτιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, καταλαμβάνοντας την 5η θέση με πανελλήνιο ρεκόρ.

Μετά τον αγώνα της μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3, σημειώνοντας τα εξής: «Όσο περνάνε τα χρόνια πρέπει να μάθουμε να απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η τελευταία. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενη, που ήμουν σε τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Βγήκα έξω γεμάτη χαρά και ικανοποίηση. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Θεωρώ ότι μπορούσα ακόμα πιο κάτω. Παρόλα αυτά έκανα πανελλήνιο ρεκόρ και την καλύτερη μου κούρσα στον τελικό και είμαι πέμπτη στον κόσμο. Νομίζω δεν μπορώ να μη χαμογελάω θα ήμουν αχάριστη».

Για τα μελλοντικά εφόδια που της δίνει αυτή η επίδοση, η Δράκου απάντησε: «Μετά από 9 χρόνια βρέθηκα ξανά σε τελικό παγκοσμίου. Μόνο η διάρκεια που έχω όλα αυτά τα χρόνια νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλο μετάλλιο για εμένα και είμαι χαρούμενη και περήφανη για όλη την προσπάθεια που έχω κάνει, ενάντια σε τραυματισμούς και δυσκολίες. Το μόνο που μου αφήνει είναι ικανοποίηση και χαρά από τη δουλειά που κάνουμε στην Πάτρα. Επίσης, μου δίνει μεγάλο μπουστ για τη συνέχεια. Είναι μια Ολυμπιακή χρονιά και έχουμε και το Ευρωπαϊκό μπροστά μας. Οπότε ήταν το κατάλληλο ξεκίνημα για τη χρονιά αυτή».




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος