fbpx

Μπόσκος: «Παίξαμε 60 λεπτά με καρδιά και ελληνική ψυχή»

Μπόσκος: «Παίξαμε 60 λεπτά με καρδιά και ελληνική ψυχή»

Για την αναμέτσηση με την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Δανία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του EURO 2024, μίλησε ο διεθνής αριστερός ίντερ, Θοδωρής Μπόσκος.

«Σίγουρα όταν παίζεις απέναντι στη Δανία που είναι 3 συνεχόμενες φορές Παγκόσμια πρωταθλήτρια τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Είδαμε σήμερα σε ποιο επίπεδο είμαστε αλλά το γεγονός πως βάλαμε 28 γκολ σήμερα δείχνει ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Παίξαμε 60 λεπτά με καρδιά και ελληνική ψυχή. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Τσεχία την Δευτέρα. Στόχος μας να το κερδίσουμε που θα μας βοηθήσει να έχουμε μια καλύτερη κλήρωση στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που είναι ο επόμενος στόχος. Το σημερινό παιχνίδι θα μας βοηθήσει πολύ να εξελιχθούμε σαν παίκτες και σαν προσωπικότητες. Ήταν τεράστια εμπειρία για εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την ελληνική κερκίδα και ιδιαίτερα την οικογένειά μου. Τους ευχαριστώ πολύ όλους που ήρθαν να μας απολαύσουν και έτσι πρέπει να είναι τα γήπεδα γεμάτα. Ελπίζω στο μέλλον το ίδιο να συμβαίνει και στην Ελλάδα», είπε ο Μπόσκος.

Ελλάδα και Τσεχία θα παίξουν για την 3η θέση και όχι μόνο αφού η Εθνική μας θα ψάξει τους βαθμούς που θα της δώσουν μία καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη και μαζί μία πιο βατή κλήρωση στα play-off του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ