fbpx

Ζαραβίνας: «Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να συσπειρώσει τον κόσμο» (video)

Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Εθνικής Ελλάδος)

Για την αναμέτρηση της Εθνική ανδρών με τη Δανία, για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του EURO 2024, μίλησε ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής στάθηκε στο γεγονός ότι, παρά την ήττα οι παίκτες του έδειξαν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια, απέναντι στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια.

«Θέλαμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Καταφέραμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να έχουμε αρκετά καλές περιόδους και στην άμυνα και την επίθεση. Επίσης χρησιμοποιήσαμε περισσότερα παιδιά από τον πάγκο, οι οποίοι πραγματικά ήταν ακόμη καλύτεροι. Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Από την αρχή που ξεκινήσαμε την προσπάθεια αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζουμε κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο και ενδεχομένως απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Μπορούσαμε να έχουμε… μαζέψει λίγο περισσότερο το σκορ αλλά πάντα είναι δύσκολο απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να είμαστε σε τέτοιο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για το τελευταίο παιχνίδι για να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από τους Τσέχους. Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και ήταν άλλη μια φορά συγκλονιστικός και περισσότερος από το πρώτο παιχνίδι. Είναι ένα από τα πράγματα που έχει καταφέρει αυτή η ομάδα, να συσπειρώσει τον κόσμο. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια», είπε στις δηλώσεις του ο Ζαραβίνας.

Από την μεριά του ο διεθνής αριστερός εξτρέμ, Γιώργος Παπαβασίλης, τόνισε: «Σίγουρα κάναμε μία αξιοπρεπέστατη προσπάθεια. Κάναμε μία καλή προσπάθεια, είναι η πρώτη φορά που παίξαμε κόντρα σε μία τόσο μεγάλη δύναμη του χαντμπολικού χάρτη. Το απολαύσαμε και το ευχαριστηθήκαμε. Το τελευταίο παιχνίδι με την Τσεχία, στόχος είναι να τα δώσουμε όλα και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Έχουμε τις πιθανότητες μας και πιστεύω το δείξαμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Για την Εθνική μας μίλησε και ο παίκτης της Δανίας, Σίμον Πούτλικ: «Η Ελλάδα αξίζει το σεβασμό μας. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι σήμερα που έκανε απέναντί μας. Νομίζω ότι παρουσίασαν ένα υψηλότερο επίπεδο από αυτό που περιμέναμε εμείς. Αυτή την στιγμή υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στο ρόστερ της ομάδας. Θέλω να πω σε όλους να συνεχίσουν την πολύ καλή δουλειά και πολλά όμορφα πράγματα μπορούν να έρθουν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ