fbpx

Μαδέσης και Κοσμάς στο Eurotalents Development Camp στη Τσεχία

Μαδέσης και Κοσμάς στο Eurotalents Development Camp στη Τσεχία

Ο 17χρονος Αλέξανδρος Μαδέσης και ο 14χρονος Γιώργος Κοσμάς δήλωσαν συμμετοχή στο Eurotalents Development Camp της Τσεχίας για επίλεκτους U15 και U17 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Χάβιροφ από τις 10 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Ο Μαδέσης βρίσκεται στο Νο.1 του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης των εφήβων, ενώ ο Κοσμάς είναι ο εν δυνάμει 1ος αθλητής στην κατηγορία των Παίδων, επομένως συμμετέχουν στη συγκεκριμένη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU) που ζητά από τις ομοσπονδίες τους καλύτερους αθλητές στις εκάστοτε κατηγορίες.

Ο Μαδέσης αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ, είναι πρωταθλητής Ελλάδας Νέων ανδρών και δις εφήβων και ο Κοσμάς αθλητής του ΔΑΟ Ταύρου ήταν 3ος τη σεζόν που πέρασε στο απλό Παίδων του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό Παμπαίδων το 2020.

Υπεύθυνος προπονητής στην αποστολή θα είναι ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος που συνεργάζεται με τον Α.Σ. Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων. Επικεφαλής προπονητής είναι Ούγγρος Γιόζεφ Πλασί. Στο τεχνικό τιμ βρίσκονται ακόμα η Ρενάτα Στρμπίκοβα και ο Μάρεκ Τσιχάκ, ενώ υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση είναι ο Πάτρικ Κάιζαρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ