fbpx

National 1-2: Ντεμπούτο στη Γαλλία για Σταματούρο και Χατζηλυγερούδη

O Γιώργος Σταματούρος και ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στη Γαλλία στη National 1 (3η εθνική κατηγορία) και National 2 (4η εθνική κατηγορία) αντίστοιχα.

Ο Σταματούρος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ρομάν με την οποία συνεργάζονται σταθερά τα τελευταία χρόνια οι αδερφοί Κωνσταντινόπουλοι. Η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει λίγα παιχνίδια, καθώς ο Έλληνας διεθνής αγωνίζεται και στην λίγκα της Δανίας. Η Ρομάν αγωνίστηκε απέναντι στην Κορμπεβουά και επικράτησε 8-3. Ο πρωταθλητής Ελλάδος του απλού ανδρών το 2021 έπαιξε 2 ατομικά ματς και 1 διπλό με απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες.

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχαν οι Κωνσταντίνος και Γιώργος Κωνσταντινόπουλος με απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες για τον Κωνσταντίνο, 2 νίκες και 1 ήττα για τον Γιώργο.

Ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης, έζησε ξεχωριστή εμπειρία το στη National 2. Παρόλο που πρόκειται για την 4η κατηγορία της Γαλλίας έχει στους συμμετέχοντες τον Αιγύπτιο διεθνή Καλίντ Ασάρ, από την κορυφαία εκπρόσωπο της αφρικανικής ηπείρου και αδερφό του Ομάρ Ασάρ, που είχε βρεθεί στα προημιτελικά του απλού στους περσινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κουάντρι και αντιμετώπισε τον Καλίντ Ασάρ για την 3η αγωνιστική του 6ου γκρουπ κι έχασε πολύ δύσκολα με 3-1 σετ. Ο 3ος Βαλκανιονίκης του ομαδικού ανδρών είχε και 2 νίκες στο χαμένο ματς με τη Βατινιέ (8-6), με αυτή επί του έμπειρου Γουελσιμπίλικ να ξεχωρίζει.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ