fbpx

1η Σουηδίας: Πρεμιέρα για Κωνσταντινόπουλο και Τσεκούρα

1η Σουηδίας: Πρεμιέρα για Κωνσταντινόπουλο και Τσεκούρα

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και η Δήμητρα-Θωμαΐδα Τσεκούρα πραγματοποίησαν τη πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ της Σουηδίας, στη λεγόμενη Pingisligan.

Ο Έλληνας διεθνής που συμμετέχει και στην Α1 του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και σε μικρότερες κατηγορίες της Γαλλίας, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ρέκορντ σε ομαδικό αγώνα έναντι στην ισχυρή Έσλοβ, όπου ηττήθηκαν με 4-2. Ο Κωνσταντινόπουλος αγωνίστηκε σε 2 ατομικά ματς και γνώρισε την ήττα (παρά τη προσπάθεια που κατέβαλε) με 3-1 σετ από τον Άγγλο Τομ Τζέρβις και με 3-0 από τον Φιλανδό Άλεξ Ναούμι.

Στην Pingisligan Dammer, η Τσεκούρα αγωνίστηκε για 1η φορά με τα χρώματα της Λίκερμπι και απέκτησε σπουδαίες εμπειρίες από την συμμετοχή της με την ομάδα της Σουηδίας, ενώ παράλληλα αγωνίζεται και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αγωνίστηκε διαδοχικά στα χαμένα εκτός έδρας παιχνίδια με την Έσλοβ (5-0) και τη Χάλμσταντ ΒΤΚ (5-3) και στη 2η αγωνιστική πέτυχε και τις 2 πρώτες νίκες της.

Στην πρεμιέρα με την Έσλοβ έχασε από τις διεθνείς Νόμιν Μπάασαν και Φιλίππα Μπέργκαντ με 3-0 σετ. Στον αγώνα με τη Χάλμσταντ η πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών το 2018 κατέβαλλε με 3-1 σετ την Κριστίν Κάλβατ και την Τζένι Έντβινσον, ενώ κάμφθηκε πολύ δύσκολα από την Ερίκα Φροντ, τη διεθνή πρώτη παίκτρια των αντιπάλων, με 3-2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ