fbpx

3ο αναπτυξιακό τουρνουά Αλεξανδρούπολης: “Έλαμψαν” Διονύσης Τιμαμόπουλος και Στέλλα Τζαρίδου σε εφήβους και νεανίδες

3ο αναπτυξιακό τουρνουά Αλεξανδρούπολης: “Έλαμψαν” Διονύσης Τιμαμόπουλος και Στέλλα Τζαρίδου σε εφήβους και νεανίδες

Η Αλεξανδρούπολη στην επιστροφή της στα αναπτυξιακά τουρνουά έπειτα από 3,5 χρόνια, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και κάλυψε κάθε προσδοκία.

Στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου το 3ο αναπτυξιακό τουρνουά της (το 2018 και το 2019 τα προηγούμενα), που παράλληλα ήταν το 3ο της φετινής σειράς της ΕΦΟΕπΑ και το τελευταίο για το 2022.

Οι συμπαίκτες στον ΑΣΕΑ Καβάλας Διονύσης Τιμαμόπουλος και Αλεσσάντρο Φέλτσερ αναμετρήθηκαν στον τελικό των εφήβων. Με το αμυντικό στυλ παιχνιδιού του ο Τιμαμόπουλος ήταν πολύ αποδοτικός μετά το χαμένο 1ο σετ κι έφτασε στην καλύτερη, έως τώρα, στιγμή στη διαδρομή του με 3-1. Η εξέλιξη 5-11, 15-13, 11-2 και 11-3. Στην κορυφή του ταμπλό ήταν ο Τιμαμόπουλος και στη βάση ο Φέλτσερ αποφεύγοντας τα γκρουπ.

Στις νεάνιδες η Στέλλα Τζαρίδου (Νο 2) έκανε εξαιρετικό τουρνουά και στον τελικό ανέδειξε τις ικανότητές της απέναντι και στην άμυνα. Επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Σωτηρίας Νικολαΐδου (Νο 6), της οποίας η παρουσία στον τελικό ήταν επιτυχία δίχως αμφιβολία. Τα σετ 11-4, 11-6 και 11-5. Στα ημιτελικά η Τζαρίδου είχε νικήσει σε συναρπαστικό ματς το 1ο φαβορί, τη Λεμονιά Γκαϊντατζή, με 3-2 σετ. Με το ίδιο σκορ είχε κάμψει τη δις πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων και η Νικολαΐδου στα γκρουπ και γι’ αυτό βρέθηκε αργότερα στην κορυφή του ταμπλό.

Τα μετάλλια στους εφήβους:
1. Τιμαμόπουλος Διονύσης (ΑΣΕΑ Καβάλας)
2. Φέλτσερ Αλεσσάντρο (ΑΣΕΑ Καβάλας)
3. Μηλικούδης Κωνσταντίνος (Φιλία Ορεστιάδας)

Τα μετάλλια στις νεάνιδες:
1. Τζαρίδου Στέλλα (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)
2. Νικολαΐδου Σωτηρία (Τελαμών Σαλαμίνας)
3. Γκαϊντατζή Λεμονιά (ΑΕΚ)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ